Şofer de 77 de ani, prins gonind cu 104 km/h într-o comună din Argeş

Şofer de 77 de ani, prins gonind cu 104 km/h într-o comună din Argeş

Foto arhivă Adevărul

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În ultimele 24 de ore au aplicat 280 de sancţiuni contravenţionale.

Valoarea amenzilor însumează 75.000 de lei, 14 permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.
1.305 lei amendă

Printre cei depistaţi în ilegalitate de Serviciului Rutier Argeş se află şi un bărbat de 77 de ani din Bucureşti, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza comunei Merişani, înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 104 km/h. 

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat şi un bărbat de 32 de ani din Piteşti, care conducea un autoturism pe bulevardul Petrochimiştilor cu o viteză de 107 km/h. Şoferul a fost sancţionat contravenţional tot cu o amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Aceeaşi amendă a fost aplicată şi de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung unui bărbat de 30 de ani din Piteşti, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Mihăeşti, înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 110 km/h. Şi lui i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările