Poveste de dragoste cu sfârşit tragic. Gestul şocant al unei adolescente de 16 ani

Poveste de dragoste cu sfârşit tragic. Gestul şocant al unei adolescente de 16 ani

Şi alte persoane s-au sinucis aruncându-se în Moldova de pe podul de la Cotu Vameş FOTO Wikimapia

Povestea de dragoste a unei adolescente în vârstă de 16 ani cu un băiat s-a sfârşit în mod tragic, fata recurgând la un gest extrem

 
O dragoste neîmpărtăşită sau o banală ceartă între doi
adolescenţi s-a sfârşit în mod tragic, fiind indicii credibile că o fată de doar 16 ani şi-a pus capăt zilelor. Pentru a-şi pune în aplicare gestul extrem, adolescenta, care este din municipiul Roman, a mers în localitatea Cotu Vameş, comuna Horia şi s-a aruncat de pe pod în râul Moldova. 
 
Se vehiculează că, înainte de a plonja în apă, în seara de 15 iulie, l-ar fi sunat pe prieten, solicitându-i să vină acolo unde era ea, dar acesta a ajuns prea târziu. Gestul făcut de tânără a fost văzut de un angajat de la micro-hidrocentrală din apropiere, sunândapoi la 112. Urmează ca ancheta Poliţiei Roman să stabilească circumstanţele şi care a fost motivul pentru care adolescenta a decis să-şi curme viaţa. 
 
„În jurul orei 22:00, pompierii au fost înştiinţaţi despre faptul că o persoană s-a aruncat de pe un pod pietonal, din localitatea Cotu Vameş, în apele râului Moldova. Cadrele ISU, cu ajutorul unei bărci, au căutat în apele Moldovei
persoana respectivă, până la ora 01.00. În această dimineaţă, începând cu ora 08.30, pompierii romaşcani au reînceput căutările“, a comunicat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava Neamţ. 
 
Psihologii susţin că astfel de nedorite întâmplări apar pe fondul neputinţei persoanei în cauză de a „gestiona“ o situaţie ivită la o vârstă când doar o clipă face diferenţa între o decizie bună şi una pripită, cu consecinţe catastrofale. De regulă, faptul că sunt probleme nu este observat de familie sau de cei din anturaj, aflându-se când deja e prea târziu.
 
Un alt caz de sinucidere a avut loc în aceeaşi zi, un bărbat în vârstă de 60 de ani fiind găsit spânzurat la locul de muncă. El a fost sesizat la 112, în jurul orei 16:00, solicitându-se o ambulanţă în satul Neagra, comuna Taşca. Nu s-a mai putut face nimic pentru muncitorul forestier, care şi-a pus capăt zilelor legând o funie de trapa de aerisire a unui vagon în care se depozitau diverse unelte.

 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările