Directorul şcolii din Băluşeşti a fost schimbat din funcţie

Directorul şcolii din Băluşeşti a fost schimbat din funcţie

Directorul Elena Antăl a fost demis FOTO: Facebook

În cadrul şedinţei organizate pe 18 februarie de Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ s-a decis schimbarea din funcţia de director a profesoarei Elena Antăl.

Ştiri pe aceeaşi temă

Funcţia de director al Şcolii Băluşeşti va fi ocupată până pe 1 septembrie 2013 de Adriana Asaftei, profesor de biologie în cadrul instituţiei.

“Schimbarea din funcţie va avea loc din cauza neadaptării sistemului managerial la cerinţele reale ale şcolii, pe 19 februarie, în cadrul Consiliului profesoral de la ora 13.00. În locul doamnei profesoare Elena Antăl va fi numită Adriana Asaftei. Ea a mai fost director al şcolii înaintea doamnei Antăl”, a declarat Viorel Stan, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ.

Elena Antăl a fost acuzată de conducere defectuoasă de 26 colegi. Aceştia au trimis la Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ o plângere împotriva directorului. Profesoara a declarat atunci că acuzaţiile sunt nefondate şi au pornit de la câţiva colegi dornici să-i ocupe locul.

O echipă a Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ a făcut în luna ianuarie o anchetă la şcoala din Băluşeşti pentru a lămuri situaţia. În urma cercetărilor, profesoara a primit un termen de două săptămâni pentru a îndrepta lucrurile. Pentru că situaţia nu a fost rezolvată, conducerea a hotărât schimbarea din funcţie a directorului Şcolii Băluşeşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările