Tarom a anunţat curse externe de pe Aeroportul Oradea din 1 decembrie. Cât va costa un zbor dus-întors la Barcelona

Tarom a anunţat curse externe de pe Aeroportul Oradea din 1 decembrie. Cât va costa un zbor dus-întors la Barcelona

FOTO: Adevărul.ro

Compania Tarom va opera curse externe de pe Aeroportul din Oradea începând cu 1 decembrie.  Vor exista curse directe spre Spania şi Italia, cu aeronave Boeing şi Airbus.

Anunţul a fost făcut, luni, de directorul companiei Tarom, Wolff Werner-Wilhelm, într-o conferinţă de presă organizată la Oradea, alături de preşedintele CJ Pásztor Sándor, vicepreşedintele Ioan Mang, directorul de vânzări al Tarom, Camelia Enescu, şi directorul Aeroportului din Oradea, Gheorghe Paşc.

Potrivit lui Werner-Wilhelm, Tarom va opera o cursă directă Oradea – Barcelona, cu destinaţia Aeroportul El Prat, principalul aeroport al metropolei, în timp ce în Italia destinaţia urmează să fie Roma ori Milano, în funcţie de sloturile disponibile pe aeroporturile principale ale celor două oraşe. Zborurile spre Spania ar urma să fie operate de două ori pe săptămână în timp ce spre Italia, ar urma să fie trei curse pe săptămână.

Preţurile biletelor pentru un zbor dus-întors în Italia vor începe de la 99 euro, iar cele pentru un zbor dus-întors spre Barcelona de la 150 euro, sumă în care sunt incluse servicii ca bagaj de cală, check-in şi gustări în timpul zborului.

Programul zborurilor şi destinaţia pentru Italia urmează să fie anunţate în două săptămâni.

Directorul Werner-Wilhelm studiază oportunitatea operării unor zboruri şi spre Germania respectiv spre Anglia. Totodată, din vara viitoare, Tarom va opera de pe Aeroportul din Oradea şi curse Oradea - Constanţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: