Schelet uman descoperit în beciul unui bloc din Bihor, într-o boxă care nu fusese deschisă de 10 ani

Schelet uman descoperit în beciul unui bloc din Bihor, într-o boxă care nu fusese deschisă de 10 ani

Scheletul a fost descoperit miercuri de administratorul blocului care a deschis o boxă ce nu mai fusese deschisă de 10 ani Foto: alesdonline.ro

Administratorul unui bloc din oraşul bihorean Aleşd a făcut o descoperire şocantă, miercuri după-amiaza, când a intrat în subsol clădirii şi a deschis o boxă care nu mai fusese descuiată de mai bine de 10 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul voia să verifice boxa, însă nu a apucat decât să deschidă uşa, căci în interiorul boxei se afla un schelet uman întreg. 
 
Ca atare, el a ieşit imediat şi a sunat la 112. 
 
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din oraş dar şi criminalişti, după cum a explicat, pentru adevarul.ro,  purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.
 
"Miercuri, 11 mai a.c., la ora 15.50, poliţiştii bihoreni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de administratorul unui bloc de locuinţe din oraşul Aleşd, judeţul Bihor, că, într-o boxă din subsolul imobilului, care nu mai fusese deschisă de aproximativ 10 ani, a descoperit oseminte umane", spune Fărcuţa. 
 
Poliţiştii de investigaţii criminale din Aleşd s-au deplasat la faţa locului.
 
Poliţiştii au sosit la blocul în care se afla scheletul miercuri după-amiaza FOTO: alesdonline.ro
 
Oamenii legii au coborât în subsolul blocului şi au constatat că "datele sesizate se confirmă, fiind vorba de un schelet uman, aparent întreg, neidentificat deocamdată". 

Administratorul blocului i-a condus pe poliţişti la locul în care se afla scheletul FOTO: alesdonline.ro
 
Osemintele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bihor, în vederea expertizării şi stabilirii cauzei decesului, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor. 

Osemintele se aflau într-o boxă care nu mai fusese deschisă de un deceniu FOTO: alesdonline.ro
 
Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii din Aleşd, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd, pentru identificarea persoanei şi pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs decesul. 

Poliţiştii au ridicat osemintele şi le-au transportat la Serviciul judeţean de Medicină Legală Foto: alesdonline.ro
 
Localnicii din zonă cred că scheletul ar fi al unui bărbat care a dispărut în urmă cu două decenii, scrie portalul de ştiri alesdonline.ro. 

Vă recomandăm şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările