Raul Zetocha, orădeanul care şi-a mărturisit crima pe Facebook, trimis în judecată pentru omor prin cruzimi

Raul Zetocha, orădeanul care şi-a mărturisit crima pe Facebook, trimis în judecată pentru omor prin cruzimi

La aproape trei ani de când l-a ucis pe Mihai Dumbrovan  cu mai multe lovituri de cuţit, orădeanul Raul Zetocha a fost trimis în judecată pentru omor calificat prin cruzimi.

Ştiri pe aceeaşi temă

În decembrie 2013, Raul Zetocha mărturisea pe pagina sa de Facebook cum l-a ucis pe Mihai Dumbrovan cu mai multe lovituri de cuţit, recunoscându-şi astfel crima. La aproape doi ani de la săvârşirea crimei, Zetocha, a fost arestat însă doar pentru câteva zile. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au anunţat că l-au trimis în judecată, sub control judiciar fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor calificat, prin cruzimi.

„În data de 02.12.2013, în jurul orelor 18.00, la intersecţia străzilor Transilvaniei cu strada Aleea Posada din Oradea, i-a aplicat multiple lovituri de briceag (douăsprezece) numitului D.M.K., unele în zone vitale ale corpului, provocându-i leziuni fizice grave în urma cărora acesta din urmă a decedat”, se arată în comunicatul trimis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

 În noiembrie 2015, Zetocha a fost reţinut de către procurori, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cum măsura luată a fost contestată, Zetocha nu a stat după gratii decât câteva zile. Judecătorii Curţii de Apel Oradea, cei care au pronunţat sentinţa definitivă, au decis să-l elibereze şi să-l plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile, măsură care a fost prelungită prin ordonanţele procurorului de caz.

Altercaţia dintre Zetocha şi Dumbrovan a pornit după ce Dumbrovan ar fi spart geamul maşinii în care se afla Zetocha. Acesta s-a luat după el şi între cei doi a izbucnit o luptă. În cele din urmă, Dumbrovan a fost înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit. Orădeanul în vârstă de 36 de ani a murit la spital.

Zetocha a recunoscut cele întâmplate, susţinând însă că a fost luat prin surprindere de Mihai Dumbrovan, care i-a spart geamul maşinii având faţa acoperită.

Va mai recomandam:

Ajuns în faţa judecătorilor în cătuşe şi cu cartea de rugăciuni în mână, criminalul interlopului Dumbrovan a scăpat de închisoare

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările