FOTO Fotomodelul asasinat împreună cu românul Ionuţ George Oţelac a murit încercând să-l îmbrăţişeze. Ce scriu oamenii pe contul de Facebook al tinerei

FOTO Fotomodelul asasinat împreună cu românul Ionuţ George Oţelac a murit încercând să-l îmbrăţişeze. Ce scriu oamenii pe contul de Facebook al tinerei

Fotomodelul Raquel Maria Gamboa, tânăra în vârstă de 25 ani ucisă în Costa Rica împreună cu românul Ionuţ George Oţelac, a murit încercând să-l îmbrăţişeze pe bărbat, ca şi când ar fi vrut să-l protejeze, potrivit martorilor care au fost de faţă la cumplitul asasinat, citaţi de presa costaricană.

GALERIE FOTO

„Fata (Raquel) era ca şi cum ar fi în genunchi, ca şi cum ar fi încercat să-l îmbrăţişeze pe bărbatul cu care era, ca atunci când cineva vrea să protejeze pe cineva", a spus marţi,  unul din martori ziariştilor lateja.cr

Tânăra era celebră în Costa Rica, participând constant la prezentări de modă, concursuri de fitness, dar şi activă pe reţelele de socializare, unde posta sub numele de Rake Gamboa, având peste 70.000 de urmăritori pe Facebook şi Instagram. 

Ultima ei postare a fost chiar marţi dimineaţa, înainte de atacul sângeros în care a fost împuşcată alături de iubitul ei român. 

Raquel a postat o fotografie pe Instagram, lângă care a scris că "dragostea te face mai frumoasă", cu referire probabil la Ionuţ George Oţelac, cu care avea o relaţie de doar câteva luni. 

Urmăritorii ei au lăsat acum mii de mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare iar prietenele au descris-o presei costaricane ca fiind foarte disciplinată.

"Iubea să meargă la sala de fitness. Era frumoasă, foarte disciplinată, petrecea ore întregi în sala de antrenament”, a declarat o prietenă. 

Raquel Gamboa s-a născut pe 6 ianuarie 1994, în Curridabat, San Jose şi avea o vastă experienţă ca fotomodel pentru revistele de fitness, potrivit publicaţiei tiazelmira.com. Tânăra se antrena câte două ore pe zi în sala de fitness, făcea jogging în fiecare dimineaţă şi era promotoarea alimentaţiei sănătoase. 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: