Cadavrul unui bărbat a fost descoperit la 68 de metri adâncime, în craterul de la Betfia

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit la 68 de metri adâncime, în craterul de la Betfia

Foto ilustrativ

Cadavrul unui bărbat fost găsit, în această după amiază, în craterul de la Betfia. La această oră membrii Salvamont-Salvaspeo Bihor au coborât pentru aducerea lui la suprafaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul unei expediţii de numărare a liliecilor din craterul Betfia, un voluntar al Asociaţiei pentru Protecţia Liliecilor a dat, în această seară, peste un cadavru a cărui identitate nu este cunoscută. Se ştie doar că este vorba despre un bărbat.

"Am fost anunţaţi că la 68 de metri se află un cadavru, iar membrii Salvamont-Salvaspeo au pornit pentru a-l aduce la suprafaţă", ne-a spus Adi Marin, vicepreşedintele Salvamont-Salvaspeo Bihor.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii orădeni. "O echipă complexă, formată din poliţişti de la criminalistică şi de la serviciul de investigaţii criminale s-a deplasat la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili identitatea persoanei şi împrejurările în care s-a produs accidentul", a declarat Ioana Lascău, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Vom reveni


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: