VIDEO Momentul teribil în care o motocicletă izbeşte cu viteză o maşină. Ocupanţii vehiculului pe două roţi nu au mai putut fi salvaţi

VIDEO Momentul teribil în care o motocicletă izbeşte cu viteză o maşină. Ocupanţii vehiculului pe două roţi nu au mai putut fi salvaţi

FOTO Ziarul de Iaşi

Două persoane care se aflau pe o motocicletă şi-au pierdut viaţa într-un grav accident rutier, după ce s-au izbit cu viteză de o maşină ce venea din sens opus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc duminică, 26 august, în jurul orei 17.00, în dreptul comunei ieşene Probota. 

Teodor Cristian Axinte, angajat al TVR Iaşi, şi soţia sa, ambii în vârstă de 53 de ani, se îndreptau cu motocicleta de la Trifeşti spre Iaşi. La un moment dat, într-o curbă, motocicleta pe care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o maşină în care erau cinci persoane.

O cameră de supraveghere din apropiere a surprins momentul în care s-a produs accidentul.

Femeia de pe motocicletă a murit pe loc, iar bărbatul a fost resuscitat aproape o oră, dar nu a mai putut fi salvat.

„Mai multe echipaje medicale au fost solicitate pentru a interveni la accidentul rutier cu şapte victime din Probota. Membrii echipajelor au constat decesul unei femeie în vârstă de 53 de ani, care avea leziuni multiple, incompatibile cu viaţa, şi au încercat să resusciteze un bărbat de aceeaşi vârstă, care se afla în stop cardiac. Din păcate, pentru cele două victime care se aflau pe motocicletă nu s-a mai putut face nimic. Celelalte cinci persoane care se aflau în maşină, nu au fost rănite şi nu au avut nevoie de îngrijire medicală”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

Martori la accident au mai fost un bărbat şi o femeie, aflaţi tot pe motocicletă, în spatele celor care şi-au pierdut viaţa. Cei patru se întorceau împreună dintr-o călătorie.

Citiţi şi:

Povestea emoţionantă a pompierului care a salvat o tânără prinsă între fiarele unei maşini. „Dacă fata va trăi, i se datorează numai lui“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: