Viceprimarul Gabriel Surdu, fostul şef PDL Iaşi care s-a aliat cu PSD în Consiliul Local, exclus din partid în concediu

Viceprimarul Gabriel Surdu, fostul şef PDL Iaşi care s-a aliat cu PSD în Consiliul Local, exclus din partid în concediu

Fostul lider PDL, Gabriel Surdu, s-a aliat cu partidul condus de Gheorghe Nichita, depăşind linia de partid impusă de la nivel naţional FOTO Adevărul

Consiliul de Coordonare Local al PDL Iaşi a decis vineri, 18 iulie, în cadrul unei întruniri de la Hotel Ramada, excluderea din partid a fostul preşedinte al formaţiunii locale de la Iaşi, Gabriel Surdu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Excluderea lui Gabriel Surdu vine în contextul în care acesta, de mai multe luni, s-a apropiat de partidul care are majoritate în Consiliul Local Iaşi - PSD. 

Surdu a fost destituit din funcţia de preşedinte a partidului şi drept răsplată pentru susţinerea PSD-ului a primit funcţia de viceprimar al Iaşului din partea majorităţii din CL Iaşi.
 
Decizia de excludere a sa din PDL a fost luată de majoritatea membrilor care au votat vineri. Astfel, din cei 83 de pedelişti care au participat la şedinţă, 71 au votat pentru excludere iar 10 s-au împotrivit. Votul a fost secret. Surdu nu a participat la şedinţă, el fiind în concediu. 
 
„Decizia de excludere va fi comunicată Consiliului Local.Vrem şi mandatul său de consilier, pentru că aparţine PDL. Dacă îl vom obţine sau nu, vom vedea, ne aşteptăm să fie susţinut de PSD”, a spus prim-vicepreşedintele PDL pe municipiu Marius Spînu, potrivit jurnalvirtual.ro 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: