Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” revine la cursuri faţă în faţă. Tudorel Toader, „cu arma la şold”

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” revine la cursuri faţă în faţă. Tudorel Toader, „cu arma la şold”

FOTO: uaic.ro

Majoritatea universităţilor din ţară vor anunţa această decizie în următoarea perioadă, după ce rectorii au discutat într-o întâlnire care a avut loc la Cluj-Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Studenţii de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi vor reveni la cursurile faţă în faţă, începând cu finalul lunii septembrie, după ce Senatul universităţii a aprobat acest lucru. 25% dintre cursuri se vor desfăşura totuşi în continuare online, iar dacă situaţia epidemiologică o va cere, cursurile vor reveni din nou în totalitate în online. 

„Le-am spus colegilor că am propunerea, pornind de la discuţiile de acolo, să începe faţă în faţă activitatea, să deschidem pe 27 septembrie anul universitar, dar să rămânem, ca soldatul, pregătiţi cu arma la şold. Dacă situaţia o impune, ne mutăm iarăşi în online, fiindcă avem toate platformele actualizate şi testate. Noi vom urmări şi respecta toate reglementările legale, dar ăsta este scenariul pentru care ne-am pregătit”, a transmis rectorul universităţii, Tudorel Toader. 

Rectorul universităţii ieşene a declarat că a luat această decizie după ce a participat la Consiliul Naţional al Rectorilor, unde majoritatea universităţilor au anunţat că vor reveni la cursuri normale la începutul anului universitar. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările