Un pacient COVID şi-a sărbătorit aniversarea la Terapie Intensivă. Cadrele medicale i-au făcut o surpriză VIDEO

Un pacient COVID şi-a sărbătorit aniversarea la Terapie Intensivă. Cadrele medicale i-au făcut o surpriză VIDEO

FOTO ziaruldeiasi.ro

Bărbatul a împlinit 70 de ani şi a primit din partea personalului medical prăjituri. Medicii vin cu recomandarea fermă de vaccinare, astfel încât, momente de acest gen să fie sărbătorite în sânul familie, nu la Terapie Intensivă.

Un pacient Covid şi-a sărbătorit aniversarea la Terapie Intensivă, în Iaşi. Bărbatul a împlinit luni, 26 iulie, 70 de ani. 

Pacientul a împlinit vârsta de 70 ani, iar personalul medical, i-a pregătit o surpriză. Conectat la aparate, cu masca de oxigen pe faţă, bătrânul a primit câteva prăjituri din partea angajaţilor spitalului. Cadrele medicale i-au cântat „La mulţi ani” şi au filmat momentul. 
 
În context, conducerea Spitalului de Boli Infecţioase, recomandă vaccinarea, astfel încât, momente de acest fel să fie sărbătorite în sânul familiei.
 
„Îngrijirea holistică de un înalt profesionalism, empatia faţă de pacienţi şi aparţinători este o regula de aur care caracterizează corpul medical al spitalului. Revin cu recomandarea fermă de vaccinare, astfel încât, momente de acest gen sa fie sărbătorite în sânul familiei", a spus Florin Roşu, managerul Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. 
 
Pacientul este unul dintre cele trei cazuri care se aflau luni, 26 iulie, internate în ATI Covid, la Iaşi. 
 
 
 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările