Un copil a ajuns la spital după ce a înghiţit detergent lichid

Un copil a ajuns la spital după ce a înghiţit detergent lichid

FOTO Banatul Azi

Un copil de aproape doi ani ajuns la spital după ce a înghiţit detergent lichid. Mama acestuia spune că cel mic a găsit o pernuţă cu detergent lichid prin casă şi cel mai probabila muşcat-o şi a înghiţit conţinutul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copilul a fost adus la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului de Copii „Sfânta Maria” Iaşi, conform Ziarului de Iaşi, unde a fost tratat imediat.

„A început sezonul curăţeniei de Paşte, când se întâmplă ca cei mici să aibă acces la produsele de acest gen. Fiind vorba de o substanţă chimică, atitudinea corectă este sosirea de urgenţă la spital, fără a se încerca provocarea de vărsături”, a declarat pentru sursa citată dr. Tamara Roşu, medic-şef UPU-SMURD al Spitalului de Copii Iaşi.

Medicii recomadă părinţilor să acorde o atenţie sportivă celor mici în această perioadă şi să se asigure că aceştia nu au acces la substanţe chimice, care le-ar putea fi fatale. Copilul a rămas internat pentru tratament şi supraveghere.

Citiţi şi:

Un spărgător de 15 ani a fost împuşcat în timp ce fugea de poliţişti. Cine l-a dat de gol, deşi scăpase în prima fază

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: