Un consilier local din Brăila a obţinut ordin de restricţie împotriva propriei soţii, după ce aceasta l-a bătut

Un consilier local din Brăila a obţinut ordin de restricţie împotriva propriei soţii, după ce aceasta l-a bătut

FOTO: debraila.ro

Politicianul este consilier local Pro-România în oraşul Făurei (judeţul Brăila) şi susţine că femeia devine violentă de fiecare dată când consumă alcool, acesta fiind motivul pentru care a cerut un ordin de protecţie.

Un consilier local din oraşul Făurei, judeţul Brăila, a uimit judecătorii după ce a cerut un ordin de protecţie împotriva soţiei sale, acesta temându-se de femeie, care l-a bătut la beţie. 

Totul a început pe data de 13 octombrie, atunci când politicianul şi-a găsit copilul singur acasă. În timp ce cei doi stăteau la televizor, femeia a intrat în casă în stare de ebrietate şi i-a cerut bărbatului să mai bea împreună câteva pahare. Deoarece a fost refuzată, soţia a devenit violentă. 

„A început să-l lovească cu palmele, pumnii, cu un pahar în zona feţei, gâtului, abdomenului. În urma acestor lovituri, i-au rămas leziuni. Reclamantul arată că şi în trecut s-au mai intamplat astfel de episoade pe fondul consumului de alcool de către soţia sa”, scrie în motivarea instanţei. 

Gabriel Mocanu spune că şi-a părăsit domiciliul de frica soţiei, astfel încât a fost nevoit să ceară ca femeia să nu se mai apropie la mai puţin de 50 de metri de el, aceasta devenind agresivă atunci când consumă alcool. 

Femeia a negat totul în faţa judecătorilor, spunând că situaţia stă exact invers, dar că nu ar fi vrut să îl facă pe bărbat de râs. Rănile pe care le are politicianul brăilean ar proveni din luptele pe care ea le duce pentru a se apăra. 

Magistraţii de la Judecătoria Făurei au hotărât un ordin de restricţie prin care femeia să nu se apropie la mai puţin de 50 de metri de bărbat timp de trei luni. Femeia a făcut apel la decizia judecătorilor. 

Gabriel Mocanu este un politician cunoscut la nivel local, după ce în anul 2020 s-a clasat pe poziţia a doua în lupta pentru fotoliul de primar al oraşului. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Miocardita, pe înţelesul tuturor. Ce au observat legiştii la autopsia celor infectaţi cu SARS-CoV-2, cum era inima

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările