Un bărbat a fost surprins în flagrant delict în timp ce ridica un colet cu substanţe psihoactive în stare pură

Un bărbat a fost surprins în flagrant delict în timp ce ridica un colet cu substanţe psihoactive în stare pură

FOTO Adevărul

Bărbatul a fost reţinut de procurorii DIICOT Iaşi după ce a ridicat de la o firmă de curierat un colet care conţinea substanţe psihoactive din care puteau fi produse peste 93.000 de doze.

Un bărbat a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi traficat substanţe psihoactive, potrivit unui comunicat de DIICOT Iaşi. 
 
Bărbatul a fost reţinut după ce a ridicat de la o firmă de curierat un colet care conţinea substanţe psihoactive din care puteau fi produse peste 93.000 de doze.
 
„La data de 25 ianuarie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Iaşi au surprins în flagrant delict un bărbat după ce ar fi ridicat de la o firmă de curierat un colet ce conţinea aproximativ 150 de grame de substanţe psihoactive în stare pură, din care inculpatul ar fi putut produce aproximativ 93.750 de doze",  notează sursa citată. 
 
Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la adresa acestuia.
 
În baza probatoriului administrat în cauză, procurorul de caz a reţinut bărbatul, pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Tribunalului Iaşi, cu propuneri legale.
 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările