Primarul Iaşiului, reacţie vehementă către echipa de fotbal: „Pot şi eu să joc un meci şi să pierd cu 4-0”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conferinţă de presă Politehnica Iaşi / FOTO Andrei Luca
Conferinţă de presă Politehnica Iaşi / FOTO Andrei Luca

Politehnica Iaşi a pierdut, scor 1-2, partida disputată la Mediaş şi a rămas pe ultimul loc în Liga 1 de fotbal, acest fapt enervându-l pe primarul Iaşiului

Politehnica Iaşi a pierdut ieri un nou meci în Liga 1 de fotbal (Gaz Metan Mediaş - Politehnica Iaşi, 2-1), rămânând pe ultimul loc al clasamentului. Mihai Chirica a reacţionat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, la rezultatele slabe ale echipei din Copou din acest sezon.

„Primarul poate să facă săli de sport, bazine de înot, terenuri de sport, pentru ca ieşenii să fie sănătoşi, să susţin cât îmi permite legea. Cei care au salarii de 3.000, 4.000, 5.000, 10.000 de euro pe lună, să joace fotbal, altfel să nu îşi ia salariul. Salariul i-l plăteşti unui cetăţean la sfârşitul lunii când a muncit pentru el. Eu zic aşa: dacă eu nu îmi fac treaba la Primărie, dacă mă împiedic pe scări, să nu îmi iau salariul. Dacă ei au 17 puncte din 19 etape, înseamnă că nu au scos nici măcar un punct de etapă. Noi am încasat tot. Ce pot să le spun?”, a spus edilul Iaşiului.

„Pot şi eu să joc şi să iau bătaie cu 4-0”

Mihai Chirica se declară nemulţumit de faptul că Politehnica Iaşi este echipa care a încasat cele mai multe goluri în acest sezon de Liga 1. 

„Pot şi eu să joc un meci, şi-aşa se ia bătaie aici, stau şi eu şi iau bătaie cu 4-0. Le arăt că ştiu şi eu să iau bătaie de la Voluntari, Chindia. Mă uit pe hartă şi mă doare capul. Sunt nişte comune care gravitează în jurul unor oraşe mai mari şi când ne prind, ne ard de ne sună apa în cap. Nu pot decât să le urez succes. Le spun sincer: să le fie ruşine! Iaşul este Iaşi, este capitala Moldovei, este centru academic, are doctori în ştiinţă. Dacă nu ştiu să joace pentru Iaşi, să joace pentru cine ştiu ei să joace. Ce să fac eu cu ei? Ce să le spun? Domnule Pancu, daţi gol, toţi daţi gol, şi rezervele, numai veniţi cu puncte!”, a declarat Mihai Chirica. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Cine poate detona regimul Putin

Cîţu anunţă modificarea legii salarizării şi a legii pensiilor: Trebuie eliminate inechităţile

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite