Tentativă de sinucidere eşuată: un tânăr care a încercat să se spânzure cu un fular a căzut de la etajul 2 şi şi-a rupt picioarele

Tentativă de sinucidere eşuată: un tânăr care a încercat să se spânzure cu un fular a căzut de la etajul 2 şi şi-a rupt picioarele

FOTO Arhivă

Un echipaj SMURD din Iaşi a transportat la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi un tânăr care a încercat să se sinucidă după ce l-a părăsit iubita.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr din Iaşi a încercat să se sinucidă miercuri, 23 mai, după ce a fost părăsit de iubită. Băiatul a intenţionat să se spânzure cu un fular, în balconul apartamentului în care locuia. Ieşeanul în vârstă de 23 de ani a ajuns la urgenţe cu observaţie de fracturi ale ambelor picioare, după ce fularul pe care l-a folosit s-a desfăcut şi victima a căzut în gol de la etajul al doilea. La locul solicitării prin 112 a intervenit un echipaj al SMURD care a transportat pacientul în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

„Pacientul cu observaţie de fractură de calcaneu drept şi stâng a ajuns în UPU după o tentativă de suicid prin spânzurare, cu un fular prins de o bară din balconul propriu. Victima a căzut în gol de la opt metri cu impact pe calcaneu, după ce s-a desprins nodul fularului. Tânărul prezenta o marcă traumatică la nivelul coloanei cervicale”, a declarat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Potrivit unor informaţii, tânărul a mai încercat să se sinucidă de două ori şi a stat internat într-un ospiciu din Austria aproximativ un an, pentru tratarea tulburărilor pe care le prezintă. După consultul din UPU, ieşeanul a rămas internat pe secţia de ortopedie de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: