Răzbunarea unui interlop înjurat de tată în trafic: măcel cu săbii în faţa unei terase pline ochi cu clienţi

Răzbunarea unui interlop înjurat de tată în trafic: măcel cu
săbii în faţa unei terase pline ochi cu clienţi

Jean Mărăraşu

Un tânăr de 20 de ani din Iaşi, membru al clanului Tănase, a fost reţinut pentru 24 de ore fiind acuzat că ar lovit un bărbat din Vaslui, după care i-a distrus maşina cu sabia. Scenele violente au avut loc în faţa unei terase din Iaşi, care la momentul incidentului era plină de clienţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jean Mărăraşu, zis Brăileanu, este acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire, distrugere şi ameninţare, doar prima dintre infracţiuni putând fi investigată fără a fi nevoie de plângerea prealabilă a victimei.

Scenele violente în care a fost protagonist cel poreclit Brăileanu au avut loc în seara zilei de 25 iunie, când Jean şi fratele său Narcis Constantin se deplasau cu un BMW seria 5 pe strada Smârdan din Iaşi. După o şicană în trafic cu un şofer din Vaslui, Cătălin N., care conducea un Renault Laguna, interlopii au decis să îl urmărească. I-au blocat vehiculul în faţa restaurantului Dionisos, unde a avut loc întreg tărăboiul.

„În timp ce Constantin Narcis a deschis portiera persoanei vătămate şi purta o discuţie în contradictoriu cu acesta, Mărăraş Jean a venit lângă autoturism cu o sabie în mâna dreapta, a lovit cu pumnul stâng în faţă pe persoana vătămată, iar apoi a lovit cu sabia geamul lateral stânga spate al autoturismului, precum şi aripa stângă spate şi tripla stânga spate ale autoturismului persoane vătămate. De faţă au fost mai multe persoane, incidentul consumându-se la câţiva metri de terasa restaurantului Dionisos, care la acea oră era plină de clienţi“, ne-au transmis sursele citate.

Interlopul s-a prezentat abia ieri la Poliţie, fiind reţinut în jurul prânzului. Contactat telefonic, avocatul său a dat de înţeles că autorităţile nu ar avea probe care să demonstreze vinovăţia interlopului.

„Povestea clasică: apărarea spune că acuzaţiile nu sunt susţinute de probe, acuzarea consideră că deţine unul dintre cele mai probate dosare din istorie. Cu răbdare şi încredere vom proba nevinovăţia celui vizat astăzi (n.r. - ieri) de măsura preventivă“, a spus Cristian Curcă, apărătorul lui Jean Mărăraşu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: