Pofta nebună pentru droguri a unui dealer din Iaşi. Câte ţigări fuma pe zi un traficant narcoman

Pofta nebună pentru droguri a unui dealer din Iaşi. Câte
ţigări fuma pe zi un traficant narcoman

Dealerul fuma şi 17 ţigări pe zi, atunci când mergea la petreceri

Un bărbat in judeţul Iaşi a fost condamnat la 6 şi 8 luni de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat pentru trafic internaţional de droguri. În motivarea sentinţei, judecătorii spun că individul era consumator înrăit de marijuana.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iulian Vâscu nu a recunsocut faptele în faţa judecătorilor, deşi acesta a fost chiar prins în flagrant delict cu o cantitate importantă de stupefiante. Un prieten de-al său care a fost cercetat în acest dosar a scăpat de acuzaţiile penale deoarece nu a avut discernământ atunci când l-a ajutat în activitatea de trafic de drogurir.  

Potrivit judecătorilor, Iulian Vâscu este consumator de droguri de 25 de ani, în unele zile consumând şi 16-17 ţigări cu marijuana. 

„Costurile necesare susţinerii unui astfel de obicei a determinat inculpatul să se implice în activitatea de trafic de droguri de risc. Persoana de legătură în acest sens a constituit-o Bastaoui Sokratis Nasser, cetăţean grec ce face pare din anturajul inculpatului şi de la care inculpatul obişnuia să se aprovizioneze“, au precizat judecătorii.

Vâscu se afla în vizorul anchetatorilor din 2017, un investigator sub acoperire cumpărând în acel an droguri de la el. În primăvara anului 2018, alături de grecul Nasser, Vâscu a decis să achiziţioneze alte drogurir. Cei doi au mers în Grecia şi au cumpărat aproape un kilogram de canabis, pe care l-au trimis în România disimulat într-un colet predat unei firme de transport.

Când s-au întors în ţară, dealerii au fost prinşi în flagrant delict.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: