Ménage à trois rural. O ieşeancă a plecat la bar după bere şi când s-a întors şi-a găsit iubitul în pat cu cea mai bună prietenă

Ménage à trois rural. O ieşeancă
a plecat la bar după bere şi când s-a întors şi-a găsit iubitul în pat cu cea mai bună prietenă

Femeia a fost săltată de Poliţie după ce a înjunghiat-o pe amanta iubitului ei

O ieşeancă de 39 de ani din judeţul Iaşi a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor, după ce înjunghiat-o pe amanta concubinului ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mariana Amariei a beneficiat de o reducere de pedeapsă faţă de sentinţa stabilită de prima instanţă după ce Curtea de Apel Iaşi a reţinut în favoarea sa că a fost provocată.

Fapta comisă de Amariei a avut loc pe 28 ianuarie 2018. La acel moment, femeia avea o relaţie de concubinaj cu un bărbat, având o relaţie bună şi cu cea pe care avea să o înjunghie. 

În ziua agresiunii, amanta victimă a consumat alcool chiar împreună cu viitoarea agresoare, Mariana Amariei, şi cu concubinul ei.

Spre seară, cei doi amanţi au ajuns la casa bărbatului, în timp ce Mariana Amariei a mers la un magazin. În scurt timp, agresoarea a ajuns şi ea la domiciliu, şi i-a găsit pe cei doi chiar în timp ce se pregăteau să întreţină raporturi sexuale. Nervoasă, Amariei a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe amanta concubinului ei. Victima a fost transportată la spital şi a fost salvată de medici.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: