Limbaj de birjar al vicepreşedintelui ALDE Iaşi la adresa liderului PNL Ludovic Orban: „Du-te, bă, în p***a mă-tii!“

Limbaj de birjar al vicepreşedintelui ALDE Iaşi la adresa
liderului PNL Ludovic Orban: „Du-te, bă, în p***a mă-tii!“

Răzvan Constantinescu FOTO Facebook

Medicul ieşean Răzvan Constantinescu a avut o reacţie publică suburbană la adresa preşedintelui PNL, Ludovic Orban, despre care spune că, în trecut, i-a fost „oarecum amic”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Răzvan Constantinescu, care este vicepreşedinte al ALDE Iaşi, l-a înjurat pe liderul PNL într-o postare pe Facebook în care a citat o declaraţie de-a lui Orban.

„DEMENŢII VOR SĂ ÎNTREBE LA REFERENDUM DACĂ ROMÂNII SUNT DE ACORD CĂ APA E UDĂ Ludovic Orban: «Asaltul infractorilor asupra Justiţiei... Românii să decidă că orice infractor care săvârşeşte acte de corupţie să fie condamnat.» Du-te, bă, -n pizda mă-tii”, a scris Constantinescu, pe pagina sa de Facebook, la o postare care este publică şi la care i-a dat tag lui Orban. 

Nu e prima jignire pe care medicul de la Iaşi i-o adresează liderului PNL, zilele trecute Constantinescu scriind tot pe Facebook că „Ludovic Orban este, din păcate, un derbedeu penibil”. Răspunzând la un comentariu de la această postare, Constantinescu a spus despre Orban că „îi eram oarecum amic cândva”.

În viziunea lui Constantinescu, preşedintele României, Klaus Iohannis, este „psihopat”, iar procurorul general al republicii, Augustin Lazăr, „un derbedeu incompetent”. Sintagmele sunt preluate de la postări publice postate pe Facebook de Răzvan Constantinescu.

Răzvan-Nicolae Constantinescu este medic primar în secţia clinică gastroenterologie I de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, respectiv şef de lucrări la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi. Înainte de a fi încadrat la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, medicul a fost directorul Institutului de Gastroenterologie şi Hepatologie Iaşi - centru închis în 2009 printr-o decizie a fostului ministru al Sănătăţii, Cseke Atilla.

În noiembrie 2017, medicul Constantinescu a fost protagonistul unui scandal mediatic după ce a postat pe Facebook, în contextul protestelor anti-guvernamentale din acea perioadă următorul mesaj: „„CĂ TOT SUNT FURIOS... anunţ de pe-acum că blochez din prima secundă orice idiot care anunţă pe Facebook că merge sau că a fost în Piaţa Victoriei! Când vi s-au închis spitalele, aţi stat ca nişte şobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor! Să vă facă Tudor Chirilă şi cu Rareş Bogdan endoscopie, clar?!” .

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: