Lanţ uman de credincioşi împotriva unui hoţ care atenta la bunurile bisericii. Ce s-a întâmplat cu tânărul infractor

Lanţ uman de credincioşi împotriva unui hoţ care atenta la
bunurile bisericii. Ce s-a întâmplat cu tânărul infractor

Biserica din Ţibana, apărată de credincioşi în faţa unui hoţ FOTO MMB

Un tânăr din judeţul Iaşi a încercat să sustragă bunuri dintr-o biserică însă a avut parte de o mare surpriză: a fost oprit şi imobilizat de enoriaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Paul Marin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acesta fiind acuzat de mai multe fapte de furt ce ar fi fost comise în localitatea Ţibana, judeţul Iaşi. Marin a fost reţinut de Poliţie pe 15 august, atunci când un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că tânărul ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-o biserică din comuna Ţibana.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au mers la faţa locului şi l-au găsit pe Marin imobilizat de către un grup de persoane, chiar în faţa bisericii. Oamenii legii nu au trebuit decât să îl preia pe hoţ.

„De asemenea, tânărul, de 18 ani ar fi fost surprins în flagrant, în timp ce ar fi sustras bunuri de la locuinţa unui bărbat, din comuna Ţibana. Asupra sa a fost găsit un fai, susceptibil a fi sustras de la reclamant.  În baza probatoriului administrat în cauze, tânărul a fost  reţinut pentru o perioadă de 24 de ore”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

În prezent, Marin se află în Arestul Poliţiei Iaşi, el urmând a petrece cel puţin 30 de zile în spatele gratiilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările