Cezar Ouatu revine la „Te cunosc de undeva!“: cine sunt ceilalţi concurenţi şi de ce le este cel mai teamă în show-ul transformărilor FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antena 1 anunţă şi numele celor patru vedete masculine care vor evolua în noul sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!“, printre care se numără şi Cezar Ouatu.

CRBL, Cezar Ouatu, Alin Pascal şi Sebastian Muntean întregesc lista concurenţilor celui de-al 12-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!“, care va debuta în această toamnă, la Antena 1. 

De asemenea, în noul sezon vor concura Lidia Buble, Ramona Bădescu, Adriana Trandafir, Julie Mayaya şi Anisia Gafton. 

Cezar Ouatu: „Voi atinge apogeul în acest sezon“

Cezar Ouatu, câştigător al celui de-al şaptelea sezon, urcă pentru a treia oară pe scena show-ului transformărilor. „M-am bucurat enorm când mi s-a propus să revin la «Te cunosc de undeva!». Mi-am dorit asta, în primul rând motivat de reacţia oamenilor care mă recunoşteau pe stradă, care îmi spuneau cât de senzaţionale au fost transformările mele şi care mă îndemnau să revin. Dincolo de acest aspect, eu cred că mai am multe de oferit în acest show. Consider că aceste două sezoane la care am participat în calitate de concurent au fost doar de încălzire. Şi mai cred că în acest al treilea sezon voi atinge apogeul transformărilor mele de la «Te cunosc de undeva!»“, declară Cezar Ouatu. 

CRBL: „Este o onoare să particip pentru a patra oară“

image

La rândul său, CRBL, câştigător al primului sezon „Te cunosc de undeva!“, este la a patra sa participare în show-ul transformărilor. „Mi-am dorit să revin la «Te cunosc de undeva!», pentru că am foarte multe amintiri plăcute din sezoanele trecute. Am rămas prieten cu aproape toată echipa de filmare şi îmi era dor de juriu, de canapea, de ruletă şi, bineînţeles, îmi era dor să încerc noi personaje. Urmează aşadar încă un sezon plin de provocări. Pentru mine este o onoare să particip pentru a patra oară la acest show“, spune CRBL. 

Alin Pascal: „Cel mai teamă îmi este de momentul când va trebui să joc roluri de femei“

image

„Îmi doream foarte mult să particip la «Te cunosc de undeva!», pentru că este o emisiune care îţi permite să-ţi depăşeşti limitele şi asta în faţa unei ţări întregi. Sunt foarte fericit să particip şi sunt şi mai fericit că am găsit aici o echipă de producţie cum nu am mai întâlnit. Pe de altă parte, am deja temerile mele. Cel mai teamă îmi este de momentul când va trebui să joc roluri de femei, pentru că mi se pare imposibil să te mişti şi să ai aerul unei femei. Am început că le studiez mimica feţei, să urmăresc ce fac cu mâinile, cum stau pe scaun şi cred că sunt pe drumul cel bun“, spune interpretul şi violonistul Alin Pascal, fiul cunoscutei cântăreţe de muzică populară Matilda Pascal-Cojocăriţa. 

Sebastian Muntean: „M-am simţit flatat că am fost luat în considerare“

image

„M-am simţit flatat că am fost luat în considerare pentru proiectul «Te cunosc de undeva!». Până să ajung la clasamente, personaje, tocuri si peruci, am înţeles că simpla mea participare este un câştig personal şi că mulţi îşi doresc să ajungă pe o astfel de scenă, în faţa a milioane de români. Mă simt norocos“, adaugă interpretul Sebastian Muntean.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite