Infractor italian periculos, urmărit internaţional, prins în România pentru că a depăşit limita de viteză

Infractor italian periculos, urmărit internaţional, prins în România pentru că a depăşit limita de viteză

FOTO Arhiva Adevărul

Bărbatul era urmărit internaţional în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea şi a unui mandat european de arestare. El s-a legitimat iniţial cu un set de acte falsificate, însă poliţiştii au realizat că ceva nu este în regulă.

Un italian urmărit la nivel internaţional a fost prins la Iaşi de poliţiştii rutieri, după ce a depăşit limita legală de viteză. 
 
Bărbatul era urmărit în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea şi a unui mandat european de arestare, fiind considerat „periculos”. 
 
„La data de 12 iunie, în jurul orei 09.00,  poliţiştii Serviciului Rutier Iaşi au depistat un bărbat, din Italia, care era urmărit internaţional. Astfel, acesta conducea un auto pe raza oraşului Podu Iloaiei cu viteza de 77 km/h, limita legală de viteză fiind de 50 km/h", au anuntat reprezentanţii Poliţiei. 
 
Italianul avea asupra lui documente sub alt nume, dar, după verificări, poliţiştii au constatat că este vorba despre persoana urmărită, astfel că au întocmit şi un dosar penal.
 
Bărbatul, Bella Vita Jean Paolo, a fost introdus în Penitenciarul Iaşi. El era dat în urmărire de şase luni, de către poliţişti români, pentru trecerea frauduloasă a frontierei.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările