Cîţu anunţă că preoţii vor să se implice în campania de vaccinare: „Dacă preotul este vaccinat, capătă încredere şi enoriaşii în vaccin” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu / FOTO Inquam Photos / George Calin
Florin Cîţu / FOTO Inquam Photos / George Calin

Premierul Florin Cîţu a anunţat, sâmbătă, după întâlnirea cu reprezentanţii cultelor religioase din Sibiu, privind campania de vaccinare, că „vor fi caravane la nivel local, mai ales în mediul rural, iar preoţii vor să se implice”.

„Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanţii cultelor religioase din Sibiu, recunoscute la nivel naţional. Avem nevoie de sprijinul lor pentru campania de vaccinare. Discuţia a fost foarte bună, aici, la nivelul judeţului Sibiu.

Vor fi caravane la nivel local, mai ales în mediul rural, iar preoţii vor să se implice. Au avut o solicitare: să existe materiale de informare de unde cetăţenii să se informeze despre vaccinare înainte de a alege să se vaccineze. Şi aş vrea să atrag atenţia asupra unei remarci a unui reprezentat al cultelor, în această discuţie”, a scris Florin Cîţu, pe Facebook.

Cîţu spune că pentru persoanele credincioase este foarte importantă puterea exemplului oferit de preoţi.

„Dacă preotul este vaccinat, capătă încredere şi enoriaşii în vaccin. Sper ca exemplu judeţului Sibiu să fie preluat de toate judeţele. Avem nevoie de Biserica Ortodoxă Română şi de toate cultele în campania de vaccinare, a adăugat premierul.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite