Imagini surprinse în traficul din Iaşi. Un bărbat intră peste un şofer şi îl ia la bătaie în maşină VIDEO

Imagini surprinse în traficul din Iaşi. Un bărbat intră peste un şofer şi îl ia la bătaie în maşină VIDEO

FOTO: Captură video Radar Iaşi

Imaginile incredibile au fost surprinse miercuri seară, într-o intersecţie din Iaşi. Poliţiştii s-au autosesizat şi vor începe cercetările.

Imagini incredibile surprinse în această seară, în traficul din Iaşi, cu ajutorul unei camere de bord. Un bărbat coboară nervos din propria maşină în mijlocul unei intersecţii, loveşte cu piciorul autoturismul altui participant la trafic, apoi deschide portiera acestuia şi îl ia la bătaie. 

Imaginile au stârnit revolta în rândul şoferilor, sute de comentarii strângându-se la postarea de pe un grup local, în doar câteva minute. „National Geographic în trafic. Se vede originea sa, conform teoriei lui Darwin”, „Un frustrat. Ferească Sfântu! Să răspundă şi pentru vandalism şi pentru violenţă! De ce nu s-a dat cu capul de volan dacă voia adrenalină?”, sunt doar câteva dintre comentariile ieşenilor. 

În urma apariţiei filmării în spaţiul public, poliţiştii ieşeni au transmis că s-au autosesizat şi vor începe cercetările. 

 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Căruţa tunată care face furori în Bărăgan are claxon, lumini de semnalizare şi radio VIDEO

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările