Pângăritorul „Most Wanted” de la Iaşi, prins în Spania. A pus cuţitul la gâtul victimei şi a violat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Burlacu / FOTO: ziaruldeiasi.ro
Vlad Burlacu / FOTO: ziaruldeiasi.ro

Violatorul din Iaşi s-a afişat în tot acest timp pe reţelele de socializare, încercând să inducă în eroare autorităţile, după fapta comisă în 2012.

Vlad Burlacu, violatorul ieşean căutat de Interpol a fost prins de poliţia spaniolă şi a fost deja extrădat de autorităţi. 

„În urma colaborării dintre poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi şi Biroului SIRENE din cadrul IGPR, a fost depistat în Spania un bărbat de 42 de ani, urmărit naţional şi internaţional, inclus în categoria Most Wanted. Acesta se sustrăgea executării pedepsei de 4 ani închisoare, fiind condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol. La data de 18 martie a.c., în baza mandatului de executare  a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Iaşi, bărbatul a fost predat din Spania şi depus în Penitenciarul Poarta Albă – Constanţa, în vederea executării pedepsei“, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Bărbatul era pe lista ”Most Wanted” a Poliţiei, după ce în anul 2012, a violat o femeie ameninţând-o cu un cuţit. Acesta a pătruns prin efracţie în casa femeii şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el. 

„Mandat de arestare a pedepsei cu închisoarea, fapta: viol. Condamnat la patru ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de violare de domiciliu şi viol. În noaptea de 7 spre 8 iulie 2012, Burlacu a pătruns prin efracţie în imobilul părţii vătămate şi sub ameninţarea unui cuţit, a obligat victima să întreţină cu el un raport sexual. Semnalmentele acestuia sunt 1,65 metri înălţime, constituţie atletică, păr şaten, ochii căprui“, se arată în descrierea faptei, pe lista Poliţiei Române.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Efectul „Flavia Groşan” în spitale: pacienţii Covid în stare gravă refuză oxigenul şi medicamentele

Sex în Parlament. Filmuleţe publicate de presă înteţesc criza politică din Australia privind acuzaţii de sexism, hărţuire şi chiar viol

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite