Imagini revoltătoare. Bătrână dusă pe jos la ambulanţa care nu a putut ajunge la ea din cauza noroaielor  VIDEO

Imagini revoltătoare. Bătrână dusă pe jos la ambulanţa care nu a putut ajunge la ea din cauza noroaielor  VIDEO

FOTO Captură/ Facebook - Eşti din Iaşi Dacă...

În România anului 2021, încă sunt localităţi în care ambulanţele nu pot ajunge din cauza drumurilor proaste. La Iaşi, de exemplu, o bătrână este ajutată să ajungă la ambulanţa care s-a împotmolit în noroaie.

Un material video postat pe grupul „Eşti din Iaşi dacă....” a stârnit sute de reacţii din partea internauţilor. În material se poate observa cum o bătrână este ajutată să ajungă la ambulanţa care s-a împotmolit pe drumurile pline de noroaie.  

Ambulanţa care a intervenit la apel nu a putut să înainteze pentru că drumul era impracticabil. Strada cu pricina se află în satul Ţipileşti, comună ieşeană Popricani. 
 
„România lucrului bine făcut. România scoasă din noroaie.
Sat Ţipileşti comuna Popricani”, se arată în postarea online.
 
Într-o discuţie cu reporterul „Adevărul”, V. A. N. explică cât de greu a ajuns ambulanţa cât mai aproape de bătrâna care avea nevoie de îngrijiri medicale. 
 
„Abia am ajuns ajuns acolo cu Autosanitara, mai mult prin patinare, dar am riscat să rămân împotmolit şi să ajung cât mai aproape de caz. Nu zic că de acolo am ieşit vreo 450 metri în marşarier”. 
 
Postarea a stârnit numeroase reacţii negative. „Trist...având în vedere că suntem în 2021. Drumurile arată mai rău decât acum 30 de ani. Promisiuni false vin doar în an electoral, după totul se năruie şi noi tot prin noroi mergem”, scrie Ştefan Crudu. 
 
Nu este primul caz de acest fel înregistrat la nivelul judeţului Iaşi. În atenţia publică a mai fost, în decembrie 2020, un caz în care o persoană era cărată cu căruţa până la ambulanţă. 
 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările