Două firme se bat pentru ctitoria Consiliului Judeţean Iaşi

La selecţia organizată ieri pentru consolidarea sediului din strada Vasile Alecsandri s-au depus două oferte. Faza finală a licitaţiei va fi una electronică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conctractul de lucrări de aproape 8,5 milioane de lei, cu TVA, este disputat de două firme. La selecţia organizată luni s-au deschis două oferte ale firmelor Compania de Constructii Moldoconstruct SA Iaşi şi SC DAS, cu o ofertă  de 6,4 milioane de lei, fără TVA, şi Iasicon care a solicitat pentru lucrări aproape 6,9 milioane de lei, fără TVA. „După ce vor fi analizate ofertele, vor intra în faza licitaţiei electronice", a precizat Sebastian Tătaru, purtătorul de cuvânt al CJ.

Clădirea va fi gata într-un an şi jumătate

Citeşte şi:

Iaşi: Criza la CJ: 8,5 milioane de lei pentru o clădire

Preşedintele CJ, Constantin Simirad a anunţat la aprobarea în plen a investiţiei că lucrărilor vor fi făcute eşalonat în trei-patru ani. Cu toate acestea, potrivit anunţului de participare la licitaţie, firma care va câştiga contractul va trebui să predea lucrarea în 18 luni de emiterea ordinului de execuţie, iar aceasta va avea o garanţie de 24 de luni.

Află aici cum va arăta viitoarea clădire
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările