Dorel loveşte tot mai rău la Iaşi. „Zebra tetris“, ultima probă de indolenţă ajunsă viral, bate „pista în picăţele“, votată pe primul loc într-un top mondial al prostiei

Dorel loveşte tot mai rău la Iaşi. „Zebra tetris“, ultima probă de indolenţă ajunsă viral, bate „pista în picăţele“, votată pe primul loc într-un top mondial al prostiei

Aceasta este "creaţia" muncitorilor Primăriei Iaşi FOTO Facebook/Radar Iaşi

Muncitorii tocmiţi de Primăria Iaşi pentru a lucra la o conductă subterană, au remontat asfaltul spart în dreptul unei treceri de pietoni după cum i-a tăiat capul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Muncitorii angajaţi de Primăria Iaşi pentru mai multe lucrări edilitare executate în zona Podu Roş par a fi înscrişi într-un concurs internaţional al indolenţei. În interval de numai câteva săptămâni, Iaşiul se află la a treia fotografie din seria "Dorel loveşte din nou" care ajunge viral pe internet.

Prima dată, muncitorii au montat la întâmplare pavelele unei piste de biciclete, iar linia albă, care ar fi trebuit să demarce cele două benzi de circulaţie, a ajuns spartă în zeci de bucăţele disparate. Fotografia realizată la faţa locului a ajuns pe 9gag.com, unul dintre cele mai populare site-uri din lume destinate publicării de către utilizatori a unor imagini sau filme amuzante.

Utilizatorii au votat masiv fotografia ca având sarcasm de calitate, astfel că administratorii site-ului au decretat-o câştigătoare la capitolul "Not my job" (Nu e treaba mea). Între timp, pista-tetris din Iaşi a strâns 35.000 de puncte şi devine una dintre cele mai populare postate vreodată pe site-ul mai sus menţionat.

Ulterior, la doar câteva sute de metri distanţă, muncitorii au făcut o gafă similară, dar au găsit de cuviinţă să o repare, după ce soluţiile "inginereşti" de la Iaşi au ajuns de notorietate naţională. Rezultatul reparaţiei poate fi analizat în fotografia de mai jos:


Muncitorii au dat cu vopsea roşu aprins atât peste pavelele albe puse aiurea, cât şi peste linia, teoretic albă, din mijlocul pistei FOTO Facebook

Ultima întreprindere de notorietate naţională a avut loc zilele trecute la doar câteva zeci de metri distanţă de pista de biciclete, în zona Podu Roş. Muncitorii tocmiţi de Primăria Iaşi pentru a lucra la o conductă subterană, au remontat asfaltul spart în dreptul unei treceri de pietoni după cum i-a tăiat capul.

Iată, mai jos, rezultatele ultimei "creaţii" edilitare de la Iaşi:


Zebra-tetris poate deveni unul dintre noile trade-mark-uri ale Iaşiului FOTO Facebook/Radar Iaşi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările