Depăşire mortală în miez de noapte. Un bărbat a murit după ce acul s-a oprit la 140 km/h VIDEO

Depăşire mortală în miez de noapte. Un bărbat a murit după ce acul s-a oprit la 140 km/h VIDEO

FOTO: aloiasi.ro

Bărbatul şi pasagera din dreapta care veneau dinspre Vaslui spre Iaşi mai aveau câteva sute de metri până a ajunge la destinaţie, iar şoferul şi-a pierdut răbdarea, încercând o depăşire riscantă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat şi-a pierdut viaţa pe drumul dintre Vaslui şi Iaşi, în localitatea Poieni, după ce a încercat o depăşire riscantă, care l-a costat viaţa. Nerăbdător să ajungă acasă, ieşeanul a vrut să depăşească o coloană de patru maşini, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un camion care venea din sens opus. 

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de Poliţie şi Ambulanţă, care l-au găsit pe şoferul care prezenta răni incompatibile cu viaţa iar pasagera din dreapta era grav rănită şi a fost transportată la spital. Se pare că cei doi mai aveau doar câteva sute de metri până acasă. 

Acul vitezometrului s-a oprit la 140 km/h, aşa cum se poate observa şi din imagini. Şoferul camionului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările