Cum s-a răzbunat un bărbat supărat că soţia a divorţat. A lăsat în beznă o întreagă familie

Cum s-a răzbunat un bărbat supărat că soţia a divorţat. A lăsat în beznă o întreagă familie

FOTO: Arhiva

Răzbunarea bărbatului nu a afectat-o doar pe fosta soţie, care a hotărât să divorţeze de el, ci şi pe părinţii acesteia şi chiar pe cele două fiice.

Un ieşean s-a răzbunat pe întreaga familie, după ce soţia a hotărât să divorţeze, tăind curentul electric în casa în care locuiau femeia, părinţii ei şi cele două fiice. Aceştia reuşeau să se spele sau să facă alte acţiuni ce necesitau curent electric doar o dată la câteva zile, datorită unui vecin care le permitea să se conecteze la reţeaua sa. 

Deoarece, după ce lucrurile nu au mai mers între cei doi, ieşeanul era în continuare titular al contractului de furnizare a energiei electrice, bărbatul a solicitat companiei de electricitate debranşarea imobilului. Acesta s-a apărat în justiţie, spunând că fosta soţie nu şi-a plătit chiria simbolică în valoare de 10 lei. 

"Pârâtul a îngrădit dreptul de folosinţă asupra imobilului, afectând condiţiile normale de trai, în ciuda faptului că persoanele care locuiau achitau contravaloarea facturilor emise de compania de electricitate, iar intenţia de vânzare a imobilului nu justifica sistarea utilităţilor. Pârâtul este părintele minorelor Ş.A.N. şi Ş.I.S., având îndatorirea de a se îngriji de creşterea, sănătatea şi dezvoltarea acestora. Instanţa constată că pârâtul a acţionat cu vinovăţie în forma intenţiei, prevăzând şi urmărind rezultatul faptei sale, contrar regulilor de convieţuire socială şi bunelor moravuri, fiind răsturnată prezumţia bunei-credinţe. În concluzie, instanţa va reţine că pârâtul şi-a exercitat abuziv dreptul reglementat de art. 38 din Regulamentul de furnizare a energiei electrice la clienţii finali (respectiv dreptul de a solicita sistarea livrării, n.r.), acest drept fiind exercitat excesiv, nerezonabil şi contrar bunei-credinţe", au precizat magistraţii.
 
Într-un final, bărbatul a fost obligat la plata a 15.000 de lei daune morale şi 625 lei daune materiale, însă femeia nu este mulţumită şi a contestat decizia.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările