Băieţelul rămas orfan în urma tragicului accident de la Cozmeşti a ieşit din comă VIDEO

Băieţelul rămas orfan în urma tragicului accident de la Cozmeşti a ieşit din comă VIDEO

FOTO: ziaruldeiasi.ro

Copilaşul rămas orfan în urma tragicului accident din judeţul Iaşi, de săptămâna trecută, a ieşit din comă şi se simte mai bine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Băieţelul în vârstă de şase ani, implicat în accidentul mortal din 6 aprilie, de la Cozmeşti, judeţul Iaşi, a ieşit din comă şi se simte mai bine, scrie ziaruldeiasi.ro.

Copilul a rămas orfan, în urma tragicului accident, în care ambii părinţi şi-au pierdut viaţa. Un autoturism Range Rover a efectuat o depăşire periculoasă şi a intrat direct în maşina în care se aflau cei trei. Tatăl a murit pe loc, iar mama câteva ore mai târziu, la spital. Băieţelul a fost proiectat prin parbriz şi a ajuns în afara carosabilului, fiind transferat cu un elicopter SMURD la Iaşi. 

Iniţial, starea sa era una foarte gravă, fiind în comă în urma unor leziuni importante suferite. Reprezentanţii unităţii medicale au explicat că a fost transferat la „Sf. Maria” pentru fractura suferită la picior. În schimb, reprezentanţii Spitalului de Copii au precizat că nu pot oferi detalii în legătură cu starea copilului.

Şoferul care a provocat accidentul dintre Mogoşeşti-Siret şi Cozmeşti a scăpat cu viaţă. 

 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările