Avocat de top din Iaşi a chemat la bară Compania de Autostrăzi pentru două roviniete

Avocat de top din Iaşi a chemat la bară Compania de Autostrăzi pentru două roviniete

Sala de judecată. Foto Arhivă

Ciprian Mitoşeriu a dat în judecată Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) pentru că a fost sancţionat de două ori în aceeaşi zi pentru că nu avea rovinietă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Avocatul din Baroul Iaşi a contestat în instanţă două procese verbale din 21 martie prin care a fost sancţionat cu 500 de lei şi obligat să plătească 56 de euro. Reprezentanţii CNADNR au amendat cabinetul de avocatură al lui Ciprian Mitoşeriu pentru că a o maşină a acestuia a circulat pe drumul naţional din Bistriţa Năsăud fără rovinietă, de două ori în aceeaşi zi.

Iaşi: Avocaţii agasaţi de o judecătoare ca să-i împrumute bani (Interceptări)

„Un prim aspect ce trebuie avut în vedere este acela că ar fi imposibil ca activitatea de conducere pe drumurile publice să fie realizată de cabinetul Mitoşeriu Ciprian. Pentru a se putea stabili persoana care se face vinovată de săvârşirea vreunui contravenţii, dacă această contravenţie există, organul constatator avea obligaţia de a solicita informaţii cu privire la persoana care a condus autovehiculul înmatriculat pe numele cabinetului în împrejurările menţionate în procesul verbal",  a precizat avocatul în plângerile făcute la Judecătoria Iaşi.

Iaşi: Avocatul lui Ilie Crudu a cerut deshumarea pictoriţei ucise

Acesta a susţinut şi că procesele verbale nu au fost întocmite conform legii. Primele termene ale proceselor vor fi pe 15 şi 21 iunie. Până atunci reprezentanţii CNADNR vor trebui să-şi expună punctul de vedere.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: