Adjunctul către şeful judeţului Iaşi: „Dumneavoastră, domnule preşedinte, aveţi probleme cu disfuncţii sexuale“

Adjunctul către şeful judeţului Iaşi: „Dumneavoastră, domnule preşedinte, aveţi probleme cu disfuncţii sexuale“

Iaşi: Simirad şi Adăscăliţei, actori de circ la CJ

Limbajul între aleşii Consiliului Judeţean a atins astăzi un nou nivel de obrăznicie. Vicepreşedintele Constantin Adăscăliţei l-a acuzat în mijlocul şedinţei pe şeful instituţiei de disfuncţii sexuale şi de faptul că ar fi „stereotipul consumatorului perfect de videochat“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constantin Adăscăliţei i-a transmis preşedintelui CJ, printr-o scrisoare deschisă, mai multe acuzaţii ca urmare a patru ani de mandat în fruntea instituţiei. După ce-a blamat vanitatea, persecuţiile, corupţia şi abuzurile de putere, vicepreşedintele a trecut la acuzaţii de altă tentă.

„Persecuţii politice, abuzurile de putere sunt urmare probabil a frustrărilor pe care le regăsim în tabletele cu tentă sexuală scrise de dumneavostră. De altfel, dacă mă gândesc la ultima de acest gen publicată pe 28 ianuarie, sunteţi stereotipul consumatorului de videochat", i-a transmis vicepreşedintele Adăscăliţei.

„Alienaţii“, „tâmpiţii“ şi „dobitocii“ din Consiliul Judeţean Iaşi. Află ce gogomănii debitează aleşii în şedinţe

Acesta a făcut referire la tableta preşedintelui Constantin Simirad publicat într-un ziar local în care relatează modul în care un sătean, Sandu Agheniţei, acceptă ca fiica sa Ionela, „frumoasă rău de tot“ să facă videochat. Simirad povesteşte: „La cei 18 ani ai săi era ca turnată, nu alta. Corpul nu avea nici un cusur, fata se încadra într-o simetrie senzuală, aproape obraznicaă şi părul său era ca un poem foarte reuşit.(..) Păsărele ieşeau adesea din guriţa aceea superbă, cu buze grăsuţe, aşezată armonios pe făţuca ei minunată, cu gropiţe frumos zidite de Atotputernic. (..) Sandu se pune pe pândă şi, auleu, vede ceva de necrezut. Fata se dezbrăca şi se foia în fel şi chip. Singură, dom'le!“.

UPDATE Scandal cu spioni la Consiliul Judeţean Iaşi. DNA revendică microfoanele din perete (FOTO şi VIDEO)

Şi în mijlocul şedinţei de plen de astăzi, Adăscăliţei a reluat aluziile sexuale. „Dumneavoastră, domnule preşedinte, aveţi probleme cu disfuncţii sexuale“. După ce Simirad a făcut o remarcă la adresa unui consilier, alesul Cristian Stanciu a continuat pe acelaşi ton: „Să ştiţi că lui i se mai întâmplă ceva cânt se uită la femei goale, dumitale nu“.

Preşedintele Simirad a replicat foarte sec la această atitudine.„Adăscăliţei când nu are ce face, scrie scrisori. Nu mă preocupă greşelile lui de ortografie. Stând şi neavând ce face, raportul lui de activitate este o foaie albă", a spus şeful CJ.

Rămâni pe iasi.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zileiDacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările