A murit mama celebrului medic antivaccinist Răzvan Constantinescu. Femeia a fost răpusă de COVID

A murit mama celebrului medic antivaccinist Răzvan Constantinescu. Femeia a fost răpusă de COVID

Medicul Răzvan Constantinescu  FOTO Arhiva Adevărul

În urmă cu câteva zile, medicul Răzvan Constantinescu a anunţat pe Facebook că mama sa era infectată cu virusul SARS CoV-2 şi se afla, de două săptămâni, „între viaţă şi moarte”. Medicul tot nu credea că vaccinul ar fi salvat-o.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mama medicului ieşean Răzvan Constantinescu, contestatar al vaccinării anti-COVID, a murit vineri, 22 octombrie, răpusă de COVID-19. Vestea a fost anunţată chiar de către medicul ieşean, pe reţelele de socializare.

„Pentru fiecare, la un moment dat, vine ziua aceea...", a scris pe pagina sa de Facebook medicul Răzvan Constantinescu, cunoscut ca un contestatar al vaccinului anti-COVID.

Răzvan Constantinescu, medic primar în Medicină Internă şi Gastroenterologie la Institutul de Gastronterologie şi Hepatologie din Iaşi, anunţa în urmă cu câteva zile că mama sa era diagnosticată cu Covid-19 şi se afla, de două săptămâni, „între viaţă şi moarte”. Medicul tot nu credea că vaccinul ar fi salvat-o. 

Tot atunci, medicul sublinia că mama sa a luat virusul de la „o doamnă vaccinată”. 

„O doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munţilor şi i-a dat mizeria. De două săptămâni, suntem între viaţă şi moarte (...)", a scris medicul Răzvan Constantinescu.  

„Dacă moare mama...”

Medicul susţine că are încredere în ştiinţă, dar nu şi în dozele anti Covid-19. Atunci, când mama sa se afla în stare gravă, medicul ieşean a lansat şi câteva ameninţări în spaţiul public. 

„Tu-ţi gheinăvfancşănul mă-tii, Fauci, cu fake-ştiinţa ta, cu tot! Dacă moare mama, o să-mi dedic restul vieţii pentru găsirea pangolinului ăluia ca să ţi-l bag în c.., ţie sau altuia ca tine! Iar, de vagginat, s-o vagginezi pe mumă-ta, după ce-i pui două sau trei măşti, ca să nu vadă ce a zămislit, savantule de renume mondial!”. 

O voce în lumea antivacciniştilor 

Răzvan Constantinescu este medic primar în Medicina internă şi Gastroenterologie la Institutul de Gastronterologie şi Hepatologie din Iaşi. El este şi o voce critică la adresa vaccinului anti Covid-19. Din acest motiv a şi fost suspendat de la Universitatea de Medicină şi Farmacie de la Iaşi.

„Nu va mai desfăşura activităţi de predare, activităţi de seminar, lucrări practice şi de laborator, îndrumare de proiecte de an, participare la examene şi orice alte activităţi care presupun interacţiunea faţă în faţă sau online cu studenţii”, se arată în actul prin care medicul a fost suspendat de către UMF Iaşi. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările