Zăpadă de peste un metru şi jumătate pe un drum din Ţinutul Pădurenilor: o comună a rămas izolată pentru o zi

Zăpadă de peste un metru şi jumătate pe un drum din Ţinutul Pădurenilor: o comună a rămas izolată pentru o zi

FOTO: CJ Hunedoara.

Drumul judeţean spre satele comunei Bătrâna a fost acoperit cu troiene de zăpadă de mărimi considerabile, iar localnicii au rămas izolaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Localnicii din Bătrâna au fost izolaţi mai bine de 24 de ore, după ce drumul a fost troienit din cauza viscolului. În unele locuri, de pe DJ 688 Roşcani – Bătrâna, stratul de omăt măsura peste un metru şi jumătate. Şi în alte localităţi din Ţinutul Pădurenilor, din cauza vântului puternic, zăpezile au acoperit drumurile.

Probleme s-au înregistrat şi în zona Săcărâmb, unde cantitatea mare de zăpadă căzută până miercuri după-amiază a făcut inaccesibile sectoare din DJ 761 Certeju de Sus – Săcărâmb.

Drumarii au intervenit cu utilajele din dotare, astfel că spre şi dinspre Săcărâmb se circulă acum în condiţii bune, au informat reprezentanţii Dispeceratului Drumuri Judeţene din cadrul Consiliului Jueţean Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Satele din Ţinutul Pădurenilor faimoase pentru iernile grele. Cum arată locurile de basm unde oamenii trăiesc fără teama gerului şi a viscolului

VIDEO Bătrâna care trăieşte în sărăcie cumplită, în cătunul pustiu din sălbăticie: „Cât am putere în braţe, nu mă plâng”

FOTO Imaginile de basm ale iernilor de altădată din satele României. Cum s-au transformat locurile de vis din anii '30

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: