VIDEO Şoarece rătăcit la restaurantele din mall. Clienţii s-au amuzat de modul cum a fost evacuat: „Joacă fotbal?”

Cum este evacuat un şoarece din mall

Un şoarece apărut în zona fast-food-urilor unui centru comercial din Deva i-a speriat pe clienţi, însă angajatele centrului comercial au reuşit să îl alunge cu ajutorul unui mop.

Ştiri pe aceeaşi temă

Angajatele unui mall din Deva au fost chemate în ajutor pentru a evacua un şoarece rătăcit printre mese, în zona restaurantelor cu servire rapidă.

Mai multe cliente s-au speriat, după ce animalul dezorientat s-a apropiat de ele.

O angajată a reuşit să îl alunge cu ajutorul unui mop, spre amuzamentul unor clienţi. „Joacă fotbal?”, este constatarea unui client care asistă la scenă.

Imaginile filmate de Mircea Sorescu, un tânăr din Deva, şi publicate pe reţelele de socializare a stârnit o mulţime de comentarii. „Fotbal cu şoricelul la mall”, a scris autorul filmării.

„Era şi şoarecele la shopping şi a fost deranjat”, a comentat un alt devean.

Reprezentanţii centrului comercial susţin că rozătoarea a venit de pe câmp, iar cea mai recentă acţiune de deratizare a avut loc în 23 ianuarie 2019.

„Mediul din împrejurimile mall-ului (câmp deschis) favorizează apariţia unor astfel de „clienţi” nedoriţi. De aceea căutăm acum, împreună cu societatea de deratizare, o soluţie mai eficientă pentru a ţine la distanţă rozătoarele, astfel încât astfel de situaţii să nu se repete. Vom depune toate eforturile necesare pentru rezolvarea cât mai rapidă a problemei”, a informat Georgiana Balan, reprezentanta complexului comercial din Deva.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Scene uimitoare într-un sat: un zimbru venit din sălbăticie a fost adoptat de oameni: „Zimbruţul, sunt aici la doi metri de el şi nu are nicio treabă”

VIDEO Colţul de rai din Munţii Orăştiei înţesat cu sălbăticiuni. „Urşii morăie în jurul nostru, noi dăm drumul câinilor“

FOTO Braconier prins în flagrant la vânătoare. Când s-a văzut încolţit de jandarmi a aruncat leşul animalului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările