Tragedie în Vulcan: o femeie a lăsat un bilet de adio şi s-a aruncat de la etaj

Tragedie în Vulcan: o femeie a lăsat un bilet de adio şi s-a aruncat de la etaj

Tragedia s-a petrecut într-un bloc turn din Vulcan. FOTO: Daniel Guţă. Arhivă.

O femeie de 46 de ani, din municipiul Vulcan, s-a sinucis aruncându-se pe fereastra apartamentului în care locuia cu soţul ei. Victima a lăsat un bilet de adio.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 7:00 dimineaţa. Vctima, în vârstă de 46 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 5 şi a lăsat în urmă doar un bilet în care îşi explica gestul. Nemulţumirile din viaţa personală au împins-o pe femeie.

„Pe fondul unor nemulţumiri personale, din viaţa privată, a recurs la gestul extrem. Au fost găsite şi înscrisuri de rămas bun. În bilet, ea a scris că avea probleme de ordin personal, pe care nu a mai putut să le suporte şi a luat decizia aceasta”, a  declarat Iosif Arcana, din cadrul Poliţiei Vulcan.

Trupul hunedorencei a fost transportat la Serviciul de medicină legală.


Vă recomandăm şi:

Daliana Rădoi a fost înmormântată fără ca familia să îi fie alături. Tragedia elevei de 14 ani, dispărute în Retezat

Tragedia adolescentei de 14 ani din Lupeni, al cărui cadavru a fost descoperit, după trei săptămâni de căutări, într-un lac din Retezat, şi-a consumat astăzi ultimul episod. Daliana Rădoi a fost înmormântată fără ca majoritatea membrilor fostei sale familii să asiste la înhumare. Mama ei nu a venit nici măcar la priveghi.

O femeie rătăcită la cules de afine a petrecut o noapte la mila naturii, în sălbăticia Masivului Retezat

Jandarmii montani şi salvamontiştii au căutat două zile la rând o hunedoreancă de 60 de ani, care a fost dată dispărută de soţul ei, după ce nu s-a mai întors de pe munte.

Cadavrul Dalianei Rădoi, eleva dispărută în Retezat, a fost găsit în Lacul Gura Apei

Cadavrul elevei Daliana Rădoi a fost scos la suprafaţa Lacului Gura Apei din Retezat. Eleva fusese dată dispărută din 20 august, după ce a părăsit grupul cu care se afla într-o excursie în Parcul Naţional Retezat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările