Peste 20 de oameni au ajuns în spital după ce au consumat hamburger mexican şi shaorma într-un fast-food

Peste 20 de oameni au ajuns în spital după ce au consumat hamburger mexican şi shaorma într-un fast-food

Peste 20 de oameni s-au îmbolnăvit din cauza preparatelor dintr-un local fast-food.

Un fast-food din Lupeni a fost închis temporar după ce aproape 30 dintre clienţii localului s-au prezentat la spital cu toxiinfecţie alimentară, în urma consumului de hamburgeri şi shaorma.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aproape 30 de oameni au ajuns în spital, în cursul zilelor de duminică şi luni, după ce au consumat specialităţi de tip fast-food (hamburgeri mexicani, shaorma, sandvişuri) preparate într-un local din municipiul Lupeni. Cei mai mulţi dintre clienţii localului au rămas internaţi la spitalul din Vulcan.

„Diagnosticul a fost boală diareică acută, cauzată de faptul că au consumat alimente de tip fast-food de la o unitate din centrul Lupeniului. Angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara s-au deplasat la faţa locului şi au recoltat atât probe din mâncare cât şi de apă din unitate şi probe care să arate starea de igienă de acolo”, a declarat medicul Cecilia Birău, reprezentanta Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara.

Localul a fost închist temporar până la finalizarea anhetei realizată de DSP Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Lacrimile icoanei din restaurant: angajaţii unui local din Lupeni susţin că icoana Sfintei Varvara a plâns

Angajaţii unui restaurant din zona turistică Straja susţin că icoana Sfintei Muceniţe Varvara, aşezată pe un perete al localului, a vărsat lacrimi. În urma acestor dezvăluiri, obiectul de cult a fost transportat la schitul din apropiere.

Doi adolescenţi au ajuns în spital după ce au consumat substanţe etnobotanice

Doi tineri din Lupeni au fost transportaţi în stare gravă la spitalul de urgenţă din Petroşani, în urma consumului de substanţe etnobotanice. În Hunedoara, nu sunt singurele cazuri de intoxicaţii, în ultimele săptămâni, cauzate de consumul de substanţe interzise.

Daliana Rădoi a fost înmormântată fără ca familia să îi fie alături. Tragedia elevei de 14 ani, dispărute în Retezat

Tragedia adolescentei de 14 ani din Lupeni, al cărui cadavru a fost descoperit, după trei săptămâni de căutări, într-un lac din Retezat, şi-a consumat astăzi ultimul episod. Daliana Rădoi a fost înmormântată fără ca majoritatea membrilor fostei sale familii să asiste la înhumare. Mama ei nu a venit nici măcar la priveghi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările