ORAŞUL PE SCURT: Minor dat în urmărire generală după ce a fugit de acasă

ORAŞUL PE SCURT: Minor dat în urmărire generală după ce a fugit de acasă

Băiatul a dispărut de acasă de trei zile

Un adolescent din localitatea Uricani, Iulian Babalîc, în vârstă de 16 ani, cu afecţiuni psihice, a fost dat în urmărire naţională, după ce părinţii săi i-au semnalat dispariţia la poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Minorul a plecat de la domiciliu în urmă cu trei zile, iar familia lui nu ştie unde se află. Poliţiştii au început căutările pe raza localităţii, însă fără rezultate deocamdată.

Bugetul Devei, la vot
Consilierii deveni au dezbătut astăzi proiectul de buget general al municipiului Deva. În proiectul de buget este prevăzută suma de 40 de milioane de lei pentru investiţii. Din aceşti bani, 5,5 milioane de lei vor fi plătiţi pentru lucrări terminate anul trecut, iar 6,5 milioane de lei vor fi alocaţi pentru lucrări începute şi continuate.

Reţea de traficanţi, trimisă în instanţă
Membrii celui mai mare grup de traficanţi şi consumatori de stupefiante reţinut în cursul anului trecut în judeţul Hunedoara au fost înfăţişaţi instanţei Tribunalului Hunedoara. Tinerii, în număr de 14, cu vârste între 20 şi 35 de ani, sunt acuzaţi că au făcut parte dintr-o reţea infracţională care a dezvoltat o piaţă a drogurilor în municipiile Deva, Hunedoara şi Petroşani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările