Haos în intersecţia din Sântuhalm, în primele zile de lucrări la noul giratoriu de la intrarea în Deva VIDEO

Haos în intersecţia din Sântuhalm, în primele zile de lucrări la noul giratoriu de la intrarea în Deva VIDEO

Lucrări la noul giratoriu de la intrarea în Deva. Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Din luna ianuarie, este haos la Sântuhalm, într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din judeţul Hunedoara. Între timp, au început lucrările de amenajare a unui sens giratoriu.

Ştiri pe aceeaşi temă

De aproape două luni, sistemul de semaforizare al uneia dintre cele mai aglomerate intersecţii din judeţul Hunedoara, aflată la Sântuhalm (Deva) nu funcţionează.

GALERIE FOTO

În 14 ianuarie, un şofer a derapat pe carosabilul acoperit cu polei şi a distrus un semafor. Între timp, două accidente rutiere, dintre care unul grav, au avut loc în intersecţia dintre Drumul Naţional 7 Deva – Sibiu şi Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Deva.

Localnicii au cerut autorităţilor din Deva montarea unor semafoare provizorii pentru a preveni alte accidente sau o prezenţă mai activă a poliţiştilor rutieri şi locali. Deocamdată acest lucru nu s-a întâmplat, iar haosul persistă la orele de vârf.


Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL

În schimb, de la începutul acestei săptămâni au început lucrările de construcţie a noului sens giratoriu din intersecţia de la Sântuhalm. Pe marginea celor două şosele şi-au făcut apariţia utilajele constructorilor care decopertează terenul. Investiţia în noul giratoriu se va derula pe tot parcursul acestui an şi are o valoare de peste trei milioane de lei, acoperită din bugetul local al municipiului Deva.


Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL

Vă recomandăm să citiţi şi:

Şoseaua Hunedoara - Călan, în şantier. Problema podului peste calea ferată de la intrarea în Călan

Asaltul asupra Sarmizegetusei Regia. Ce au adus 20 de ani de anchete în dosarele aurului dacic furat

Cele mai stranii „sate fantomă”. Locurile ascunse de civilizaţie, ţinute în viaţă de o mână de oameni FOTO

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările