Fiica primarului Devei, pozitiv la testul coronavirus. Gestul emoţionant al tinerei în Ambulanţă

Fiica primarului Devei, pozitiv la testul coronavirus. Gestul emoţionant al tinerei în Ambulanţă

Fiica primarului Florin Oancea, testată pozitiv, cu coronavirus.

Atât primarul Devei, Florin Oancea, cât şi fiica sa, au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, după ce rezultatele testării coronavirus le-au ieşit pozitive.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiica primarurului Devei, Florin Oancea, a fost depistată pozitiv la testul epidemiologic de coronavirus. Anunţul a fost făcut de tatăl tinerei.

„Dragi prieteni, Am primit în această după-amiază rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul – rezultate NEGATIVE, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19. Fata mea – din păcate, rezultat POZITIV - şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea. Nu ne lăsăm! Cu credinţă şi speranţă vom trece peste toate încercările vieţii!”,a scris primarul Florin Oancea.

Sâmbătă, au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19): deputatul PNL, Lucian Heiuş – preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Hunedoara, primarul municipiului Deva, Florin Oancea şi administratorul public al municipiului Deva, Adrian Nicolae David. Cei trei s-au autoizolat încă de vineri, după ce au aflat că senatorul Vergil Chiţac (PNL), cu care au intrat în contact la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL de luni, 9 martie, a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

În judeţul Hunedoara, 20 de oameni au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus, 32 de oameni sunt în carantină, iar 476 de persoane sunt în autoizolare.


Mai puteţi citi şi:

Inconştienţa tinerei cu coronavirus care s-a plimbat prin spitale a îmbolnăvit cel puţin şase oameni

Prima veste bună în cazul pacienţilor cu coronavirus din Hunedoara. Ce au arătat ultimele teste

Angajaţii clinicii RMN din Hunedoara şi un asistent din spital, în izolare. 47 de „victime” ale tinerei cu coronavirus

Mesajul fetei care a învins cancerul: „Am stat şi 4 luni în izolare, voi nu puteţi sta 14 zile în carantină?”

Al treilea caz de infecţie cu coronavirus în Hunedoara: o tânără de 26 de ani. A fost amendată cu 10.000 de lei

Amenzi usturătoare pentru doi deveni întorşi din Italia care nu au respectat măsurile anti-coronavirus

Ironiile unui preot despre coronavirus: „Mai predispuşi la îmbolnăvire sunt cei care toată ziua stau cu ochii beliţi la TV“

Spitalul din Hunedoara, în carantină. „Nimeni nu va putea intra sau ieşi în afara personalului de serviciu” 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: