Femeie rănită grav la mormântul lui Arsenie Boca. A fost transportată la spital cu fractură deschisă

Femeie rănită grav la mormântul lui Arsenie Boca. A fost transportată la spital cu fractură deschisă

FOTO: ADEVĂRUL. ARHIVĂ.

O femeie care se afla în pelerinaj la Mănăstirea Prislop a fost rănită grav în apropiere de mormântul duhovnicului Arsenie Boca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scene dramatice s-au petrecut sâmbătă după-amiaza la câţiva paşi de mormântul părintelui Arsenie Boca.

O femeie în vârstă de 75 de ani a suferit un accident grav. Potrivit martorilor de la faţa locului, femeia a alunecat pe nişte rădăcini de copaci, la coborârea de la mormânt şi s-a prăbuşit, alegându-se cu o fractură deschisă la gleznă.

Mai mulţi oameni care au văzut victima cu hainele pline de sânge au sunat la 112.

„Întreaga scenă cu femeia care alunecase şi se rănise grav a fost înfiorătoare”, a relatat un pelerin.

O ambulanţă s-a deplasat la faţa locului, şi a preluat-o pentru a transporta la spital, a declarat, pentru adevarul.ro, medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Servciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

În aceste zile, mii de oameni ajung la mănăstirea Prislop, din Ţara Haţegului, locul unde a fost înmormântat Arsenie Boca, una dintre marile personalităţi ale ortodoxiei. Duhovnicul a slujit la mănăstirea Prislop din anul 1948, după ce fusese mutat din mănăstirea Brâncoveanu din Munţii Făgăraş. În zilele de sărbătoare, mii de pelerini în mănăstirea din Ţara Haţegului, pentru a se ruga în faţa mormântului părintelui Arsenie Boca.


Vă recomandăm să citiţi şi:

„Blestemul” şoselei spre mănăstirea lui Arsenie Boca. Ce le-a lipsit drumarilor care au lucrat doi ani la şapte kilometri

Paradă pe drumul spre mormântul lui Arsenie Boca. Lucrările sunt gata de o lună, dar noua şosea va fi inaugurată înaintea sărbătorii de la Prislop

VIDEO Paradoxul „autostrăzii“ spre mormântul lui Arsenie Boca. De ce i-au fost adăugate benzi suplimentare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările