COVID-19 în judeţul Hunedoara. Un oraş şi două municipii au depăşit trei cazuri la mia de locuitori

COVID-19 în judeţul Hunedoara. Un oraş şi două municipii au depăşit trei cazuri la mia de locuitori

Foto: ARHIVĂ.

COVID 19 în judeţul Hunedoara. Un oraş şi două municipii hunedorene au depăşit incidenţa de trei cazuri la mia de locuitori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, în judeţul Hunedoara au fost înregistrate 110 noi cazuri de Covid 19, iar mai multe oraşe au depăşit media de 3 cazuri la mia de locuitori, arată o informare a Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara.

Dacă situaţia se păstrează până marţea viitoare, când se întruneşte Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, CJSU ar putea impune restricţii mai dure în localităţile cu incidenţa ridicată a îmbolnăvirilor, respectiv cele din Scenariul 3 (cu peste 3 cazuri de Covid 19 la mia de locuitori).

Municipiul Orăştie înregistrează joi, 25 februarie, 3,22 cazuri de Covid 19 la mia de locuitori, respectiv 70 de cazuri la o populaţie de 21.726 de locuitori.

Municipiul Hunedoara a înregistrat joi 3,43 cazuri de Covid 19 la mia de locuitori. În Hunedoara au fost diagnosticaţi cu Sars-Cov-2 în ultimele 14 zile 246 de oameni, la o populaţie (după domiciliu) de 68.871 de locuitori.

Oraşul Geoagiu a depăşit, de asemenea trei îmbolnăviri la mia de locuitori. Sunt 23 de cazuri la 3.088 persoane (7,45 la mie).

Peste 1.800 de oameni sunt diagnosticaţi cu Covid 19 în judeţul Hunedoara. Peste 24.000 de vaccinuri au fost administrate până în prezent hunedorenilor.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Vaccinarea cadrelor didactice împotriva COVID-19 a început în judeţ. Câţi dascăli s-au programat

Vaccinare împotriva COVID 19 derulată în premieră în judeţul Hunedoara, cu medici voluntari

Vaccinare împotriva COVID-19 în judeţul Hunedoara. Au fost deschise alte trei centre

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările