Chitaristul rock Mihai Muntean se află în comă şi are nevoie de ajutor, în urma accidentului de motocicletă din Deva

Chitaristul rock Mihai Muntean se află în comă şi are nevoie de ajutor, în urma accidentului de motocicletă din Deva

Mihai Muntean, în anii trecuţi. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Starea de sănătatea a lui Mihai Muntean, compozitor şi chitarist al unei formaţii de hard rock din Deva a rămas critică, în urma accidentului de motocicletă în care a fost implicat în urmă cu o săptămână, într-o intersecţie din centrul Devei. Prietenii artistului au deschis un cont bancar pentru a-i veni în sprijin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artistul Mihai Muntean (38 de ani) membru al formaţiei de metal rock Dark Aevum, din Deva, se află în stare critică de sănătate, în urma unui accident rutier suferit în urmă cu o săptămână în centrul Devei. Chitaristul şi compozitorul din Deva este internat la o clinică din Timişoara.

”Prietenul nostru, motociclist, chitarist în trupe rock, Muntean Mihai, care a fost accidentat grav în Deva în timp ce mergea cu motocicleta are nevoie de ajutorul nostru, al prietenilor.  Mihai a fost transferat la Timişoara,  momentan la Spitalul Casa Austria, este în stare foarte gravă, în comă, ţinut în viaţă de aparate”, au transmis prietenii chitaristului, care au creat un grup pe Facebook, de susţinere a motociclistului accidentat grav şi au înregistrat un cont unde cei care vor să îl ajute pot face donaţii.

Accidentul rutier în care a fost implicat Mihai Muntean s-a petrecut în 9 martie, în zona Pieţei Agroalmentare din Deva. Un şofer intrat în intersecţie fără a acorda prioritate motociclistului l-a lovit cu maşina. Imediat după producerea accidentului, Mihai Muntean a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, unde a ajuns în stare foarte gravă, ulterior fiind tranferat cu o ambulanţă la o clinică din Timişoara. Avea bazinul rupt, coloana fisurată, ficatul rupt, dar şi alte traume.


Vă recomandăm şi:

Radu Sienerth a murit la Spitalul Floreasca. Tânărul din Petroşani este a 64-a victimă a incendiului din Colectiv

Radu Sienerth, fiul fostului director al Exploatării Miniere Livezeni, a murit, luni, la  Spitalul Floreasca din Bucureşti, în urma unor complicaţii hemorargice. Tânărul de 21 de ani, din Petroşani, a fost cea de-a 64 victimă a tragediei din Clubul Colectiv.

Omul care a trăit cu arsuri pe 85 la sută din corp: “Am ieşit mai mult mort decât viu din infern. Nu trebuie să ne pierdem speranţa după asemenea tragedii"

Nicolae Iordache (44 de ani) a fost aproape carbonizat în exploziile petrecute în subteranul Minei Petrila, în 15 noiembrie 2008. La şapte ani de la dezastrul care a curmat viaţa a 13 mineri şi salvatori, fostul lor camarad, scos din mină cu arsuri pe 85 la sută din corp, s-a însănătoşit şi speră ca acelaşi lucru să se întâmple şi cu victimele în viaţă, ale incendiului din Clubul Colectiv.

Maria Vulcu, arhitecta ucisă în incendiul din Colectiv, a fost înmormântată. Preot: "eşti tentat să rămâi fără cuvinte în faţa unei asemenea tragedii"

Aproape 1.000 de oameni au participat la slujba de înmormântare a Marie Vulcu, tânăra arhitectă din Deva, ucisă în incendiul care a cuprins Clubul Colectiv din Bucureşti. Oraşul Simeria, unde locuiesc părinţii Mariei, a fost în doliu după tragedia prin care au trecut rudele fetei. "Cine o să răspundă pentru cele întâmplate", a transmis Celia, prezentă la înmormântare.

Incendiu în Colectiv. Soarta cruntă a tinerilor din Hunedoara: Maria Vulcu, adusă acasă în sicriu, iar Radu Sienerth se zbate între viaţă şi moarte

Destine crunte pentru cei doi tineri din judeţul Hunedoara, victime ale incendiului devastator din Clubul Colectiv (Bucureşti). Maria Vulcu, fata care plecase în Capitală pentru a-şi construi un viitor, a fost adusă în sicriu acasă. Apropiaţii lui Radu Sienerth, căzut şi el victimă în carnagiul din club, se roagă pentru supravieţuirea sa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările