Alertă în spitalul din Hunedoara, după ce şapte asistente şi o liftieră s-au infectat cu noul coronavirus

Alertă în spitalul din Hunedoara, după ce şapte asistente şi o liftieră s-au infectat cu noul coronavirus

Cele mai multe dintre asistentele infectate sunt de la Secţia de Boli Infecţioase.

O achetă epidemiologică are loc la Spitalul municipal din Hunedoara, unde şapte asistente medicale şi o liftieră s-au infectat cu noul coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şapte asistente medicale care îşi desfăşoară activitatea la Spitalul municipal „Dr Alexandru Simionescu” din Hunedoara, pe secţiile Boli Infecţioase, Reumatologie şi Dermatologie, dar şi o liftieră, au fost diagnosticate cu noul coconavirus, au informat reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara.

Angajaţii DSP Hunedoara desfăşoară o anchetă epidemiologică la spital. Una din asistente ar fi fost infectată de soţul ei, taximetrist şi ar fi venit la lucru fără să ştie că are Covid 19, susţin reprezentanţii spitalului.

În judeţul Hunedoara, 76 de oameni au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus, iar 40 dintre ei au refuzat internarea. Printre aceştia din urmă se află şi primarul oraşului Haţeg, Marcel Goia. De la începutul pandemiei în judeţul Hunedoara au fost înregistrate 728 de cazuri de COVID-19.


Mai puteţi citi şi:

Primarul Haţegului are COVID-19. Marcel Goia îi invitase pe localnici la rugăciune şi post împotriva pandemiei

Noul coronavirus în judeţul Hunedoara. Cea mai mare creştere a infectărilor din ultimele două luni

Focar de coronavirus la fabrica SEWS R Deva. A crescut numărul muncitorilor  infectaţi cu Covid-19

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările