Alegeri prezidenţiale 2014: Klaus Iohannis va ajunge duminică în cinci oraşe din judeţul Hunedoara

Alegeri prezidenţiale 2014: Klaus Iohannis va ajunge duminică în cinci oraşe din judeţul Hunedoara

Klaus Iohannis a mai fost în judeţul Hunedoara, în septembrie. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Alegeri prezidenţiale 2014: Klaus Iohannis, candidatul ACL la Preşedinţie, va efectua duminică o vizită în judeţul Hunedoara, alături de copreşedintele ACL, Vasile Blaga, şi staff-ul de campanie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alegeri prezidenţiale 2014: Klaus Iohannis, candidatul Alianţei-Creştin Liberale la funcţia de preşedinte al României, va ajunge duminică în cinci oraşe din judeţul Hunedoara.

Klaus Iohannis îşi va începe vizita în Haţeg, de la ora 15:00, apoi în Călan, de la ora 16:00, urmând să ajungă în Hunedoara (ora 17:00), Deva (ora 18:00) şi Orăştie (ora 19:00).

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale va fi însoţit în campania electorală, în judeţul Hunedoara, de copreşedintele ACL Vasile Blaga.

Ultima vizită a candidatului Klaus Iohannis în judeţul Hunedoara a fost în 7 septembrie, cu ocazia Serbărilor Naţionale de la Ţebea.

Contracadidatul său Victor Ponta a ajuns în Hunedoara, în 30 octombrie, înainte de primul tur de scrutin.


Vă recomandăm şi:

Alegeri prezidenţiale 2014: Deva şi comuna Şoimuş au strâns cele mai multe voturi pe listele suplimentare

În judeţul Hunedoara, în primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, au votat 17.545 de oameni, adică mai puţin de zece la sută din numărul total al celor care şi-au exprimat opţiunea electorală. Peste 600 de oameni înregistraţi pe aceste liste au votat numai în comuna Şoimuş, iar în Deva numărul lor a depăşit 2.200.

O jurnalistă a fost reclamată la Poliţie de PSD că a postat pe Facebook rezultatele votului din Noua Zeelandă

Jurnalista Monalise Hihn a fost chemată la audieri la Poliţia Deva, ca urmare a unei plângeri neobişnuite formulate de PSD Hunedoara. În ziua alegerilor, cei de la PSD au cerut anchetarea jurnalistei, după ce ea a postat pe pagina sa de socializare rezultatele neoficiale înregistrate la alegerile prezidenţiale, în Noua Zeelandă. Reprezentanţii PSD Hunedoara s-au plâns că astfel Monalise Hihn îi va influenţa pe alegători.

Protest în Deva pentru românii din Occident, care au aşteptat ore în şir la cozi în faţa secţiilor de votare

Cozile imense din faţa secţiilor de vot din Occident şi faptul că mii de români au fost nevoiţi să stea la cozi interminabile, ore în şir, pentru a-şi exercita dreptul de vot, i-au mobilizat şi pe deveni. Mai mulţi localnici s-au strâns astăzi în faţa Prefecturii Hunedoara, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de românii din afara ţării, privaţi de dreptul de a vota.

Alegeri prezidenţiale 2014 Hunedoara. Klaus Iohannis câştigă în Deva, Victor Ponta în majoritatea oraşelor din judeţ

Alegeri prezidenţiale 2014 Hunedoara: Victor Ponta a obţinut cele mai multe voturi în primul tur al alegerilor prezidenţiale în judeţul Hunedoara, dar în municipiul Deva a fost învins de Klaus Iohannis.

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014 Hunedoara: în Valea Jiului, Victor Ponta s-a impus clar în faţa lui Klaus Iohannis

Primele rezultate ale alegerilor prezidenţiale 2014, în Hunedoara, au fost publicate astăzi de Biroul Electoral Judeţean. Hunedoara este singurul judeţ din Ardeal în care Victor Ponta s-a impus în primul tur al alegerilor, în faţa lui Klaus Iohannis. Cele mai mari procente obţinute de candidatul PSD au fost înregistrate în Valea Jiului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările