Alegeri locale 2020. Dosar penal pentru distribuirea de pliane defăimătoare în Hunedoara

Alegeri locale 2020. Dosar penal pentru distribuirea de pliane defăimătoare în Hunedoara

Imagine de pe camerele de supraveghere arată tineri care distibuie pliante în cutiile poştale.

Un candidat la Primăria Hunedoara a reclamat Poliţiei că în cursul nopţii de sâmbătă au fost distribuite în mai multe zone din municipiu pliante defăimătoare împotriva lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată prin plângere de către reprezentantul unui partid politic, care a reclamat faptul că, în noaptea de 25/26 septembrie 2020, în mai multe zone din municipiul Hunedoara, au fost distribuite materiale defăimătoare la adresa candidatului partidului respectiv, la Primăria Municipiului Hunedoara.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune si a fost înştiinţat prin adresă Biroul Electoral de Circumscripţie Municipală nr. 3 Hunedoara”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Potrivit candidatului Dan Bobouţanu, pliantele împărţite în Hunedoara arătau, în mod fals, că actualul primar al Hunedoarei s-ar fi retras din competiţia electorală, fapt dezminţit de acesta.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Alegeri locale în judeţul Hunedoara. Cine sunt candidaţii la funcţia de primar al Hunedoarei

Alegeri locale în judeţul Hunedoara. Cine sunt candidaţii la funcţia de primar al municipiului Deva

Alegeri locale 2020. Cine va fi noul primar al municipiului Deva, din cei 13 candidaţi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările