Adolescentă de 17 ani, însărcinată, dată dispărută după ce a fugit din centrul maternal

Adolescentă de 17 ani, însărcinată, dată dispărută după ce a fugit din centrul maternal

FOTO: ARHIVĂ.

O tânără de 17 ani a fost dată în urmărire naţională după ce a plecat din centrul maternal. Adolescenta este însărcinată în luna a şasea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi seara, reprezentanţii centrului maternal din Hunedoara au anunţat Poliţia cu privire la plecarea voluntară din centru a unei adolescente de 17 ani, Petronela Bălan, din Petroşani,  însărcinată în luna a şasea.

„La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă de culoare maro, pantaloni de culoare neagră, iar în picioare purta încălţăminte sport de culoare neagră. Semnalmente: înălţime 1,70 m,  greutate 64 kg., ochi căprui, păr şaten, tuns cu breton drept pe frunte, mediu ca lungime, constituţie astenică, însărcinată. Minora nu au mai fost plecată din centrul maternal şi nu prezintă semne particulare. În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistării minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.        

Poliţiştii continuă activităţile necesare depistării cei în cauză  şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.


Mai puteţi citi şi:

Spitalul din Deva în carantină. Epidemia de gripă şi coronavirusul duc la oprirea vizitelor

Spitalul din Hunedoara, în carantină. „Nimeni nu va putea intra sau ieşi în afara personalului de serviciu”

Imagini înfiorătoare publicate de mama unei fetiţe de 5 luni, din spital: „Aşa ceva este de neconceput”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: